Emäntä yllättyy

Kolme ja puoli tuntia yöajoa.  Yhteensä koko matkan aikana 5-6 kohtuullista miauta, ei konserttia. Emäntä sanoo olevansa niin kiitollinen – elämänlaatua kaikille!  On meillä tähän lisäehdotuksia, mutta ei huono alku, ei huono ollenkaan.

Pipsu ja Miiru

Ps. Kiitos kaikista vinkeistä ja linkeistä, tämä on nyt eka kokeiltava eli kissan turvavyö (vaikka kuvista ei näy, on ne klipsit kiinni siellä vastakappaleissa). Ehkä sovitetaan muitakin malleja, mutta tällä pääsi hyvin alkuun. Matkustajien toive näyttäisi olevan päästä katsomaan ikkunoista ulos koko matkan ajan; isoon metalliseen matkahäkkiin voisi ehkä kehitellä sellaiset tasot? Tuunaillaan kesän mittaan.
– Emäntä-

Damdamdadamdadaa, tässä vaan hy-hy-hy-hyräilen.

Damdamdadamdadaa, tässä vaan hy-hy-hy-hyräilen.

 

Ei rimpuiltu itseämme irti näistä valjaista, hihhih, mentiin tämmöisellä fiilispohjalla tänään! Emäntä on niin hellunen katsella, kun se yllättyy!

Ei rimpuiltu itseämme irti näistä valjaista, hihhih, mentiin tämmöisellä fiilispohjalla tänään! Emäntä on niin hellunen katsella, kun se yllättyy!

 

Mainokset

12 kommenttia artikkeliin ”Emäntä yllättyy

 1. Arvaa, emäntä mutisikin jotain, että hänen tavaransa pitääkin mahtua sitten tosi pieneen tilaan, kun me viedään takapenkki ja osa meidän tavaroista on takakontissakin. Mutta hyvänen aika, me ollaan sentään johtaja ja kreivitär, ei kai palvelusväki niin paljon tavaroita tarvitse? Hämmästelemme :-o.

  • On vihjattu, että lähiaikoina ois taas uusi matka. Me ehkä hiotaan strategiaa, miu´utaanko minkä verran vai ei… Pitää emäntä pitää kuitenkin vähän jännityksessä.
   – Pipsu ja Miiru –

 2. Vaude!
  Mistä tuollaisen kissan turvavyön saa? Haluaa kokeilla omalle kissavanhukselle, josko matkat olisi vielä viimeisinä päivinä hieman vähemmän stressaavia.

  • Moikka Heli! Joo, suosittelen kyllä näitä – oli hyperhyvä yllätys se matkanteko. Minä ostin ne sieltä mun uskollisesta Rahulan Rehusta, mutta ( nyt kun tiesin nimen: Trixie -kissan turvavyö) löysin myös täältä http://m.zooplus.fi/shop/kissat/luukut/valjaat/142824. Mutta jos haluat, voin juhannuksen tienoilla käydä sulle ne RR:stä ja laittaa tulemaan? Mun mielestä näitä ei oo myynnissä Mustissa ja Mirrissä. Se Rukan pikkukoiranvaljaiden jatkopala ois kans mahdollinen, mut nää mun kiemurtelee niistä valjaista irti.
   Pirjo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s