Matolääke 2

Neljää päivää torjuntavoittoja. Illan hämärtyessä ankaran uusintahyökkäyksen jälkeen päätin antaa emännälle periksi ja nielin tabletit, kaikki kolme palasta. Syljin toki ensin jokaisen useampaan kertaan tarkoin valittuihin kohteisiin, mutta lopulta nielin pehmenneet möykyt. Osa emännän sormia on vielä kunnossa.

Emäntä on kärsinyt hirvittäviä tunnontuskia yrityksistään, joten olen neljässä päivässä syönyt puolitoista pussia hyvittelynamiraksuja. Nytkin sain lopuksi kourallisen herkkuja. Söin  ne välinpitämättömän näköisenä ja vetäydyin lattialle tuijottamaan syyttävästi emäntää. Kampautin itseäni  pitkään mahasta ja selästä, mutta en kehrännyt kertaakaan.

Pipsu 2

Hahah, ei tässä oikeastaan ole yhtään hassumpi olo, mutta käristyköön nyt vielä hetken. Taidan sillä välin kiivetä yläkertaan karvaamaan sen mustat farkut. Tsaukkis!

Pipsu-ei-turhaan-koko-nimeltään-Pippuri

15 kommenttia artikkeliin ”Matolääke 2

    • Damdadamdadamdam (ihan hyräilyttää, kun se _on_ niin tehokas keino)… Aamulla, kun tuon on pakko lähteä töihin, katson silmät pyöreinä ovella anovasti, ehkä pieni miukaisu päälle. Ymmärtääpä tulla ajoissa kotiin ihan ripiripi.

  1. Joo tuo syyllistäminen on aina tosi tehokasta. Ja se miukaisu kanssa. Mutta tuntuu teillä kyllä olevan tuo palkka-asia tältä osin kunnossa! Ei me ikinä olla tuollaista määrä hyvittelynameja saatu!

  2. Arvelen, että niiden pehmenneiden sylkypillereiden käsittelystä 1/3 lääkkeistä jäikin emännän käsiin. Että sai henkilökuntakin annoksensa, hah! Mutta hyvä pointti, joulukuussa palataan asiaan.
    – Pipsu –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s