Arestissa

Me olemme syyttömät. Emännän oma vika ja me jouduimme arestiin. Niin täysin väärämielistä.

Pienille kissoille elämän on oltava säännöllistä ja turvallista. Ruoka-ajat, pusuttelut, silittelyt, hiekan putsaus, lelujen heiluttelu. Rakenne, rakenne ja vielä kerran rakenne luo miellyttävän hoivaympäristön. Ja mikä tärkeintä, herätään ja mennään nukkumaan oikeaan aikaan.

Jos emäntä valvoo yli 23.00, kuten eilen tapahtui, me emme ole vastuussa tuosta holtittomuudesta. Jos kerran valot eivät sammu, meille se on merkki iltavillistä elikkäs iltaraveista tai, kuten sitten eilen, yöriehasta. Mehän olisimme seuranneet emäntää unten maille, jos olisimme voineet. Sen sijaan meidän oli pakko aloittaa säntäily, ravi, voimapainit, hyökkäykset, pakoonjuoksut, roikkuminen ja yllätysiskut. Minkä me sille voimme, että emännän mukaan tämä kaikki kuuluu yöllä oikein hyvin naapuriinkin ja emännän mielestä me tömistämme kuin Hannibal Alppien yli sotanorsuillaan.

Emäntä renttuilee ja sitten ME jouduimme lukituksi yöllä puoli kaksi emännän makuuhuoneeseen! Tuijotimme tyrmistyneinä ovea. Ei todellista! Emäntä käski meidän rauhoittua ja käydä nukkumaan.  Juuri kun se luuli, että tottelimme, aloitimme vimmatun oven kaivamisen; meitä ei kahlita.

112

Tää on meidän vanhoja tappelukuvia, tosta se säntäily lähtee.

Vaan hitsi! Kun ovi aukesi, me ei enää jaksettukaan villitä. Mentiin nukkumaan kukin omalle paikallensa. Tänään ollaan tarkkana; nukkumaan viimeistään 23 tai me soitetaan ottotäti Tirrelle ja kysytään neuvoja. Se laittaa kyllä emännän kuriin, se on The Cat!

Mainokset

12 kommenttia artikkeliin ”Arestissa

 1. Hurjan eläimellistä menoa! Valoisa kesäkö se kissatkin villitsee? Emännän on syytä muistaa jatkossa oikea nukkumaanmenoaika 🙂

  • Se 23 on jostain syystä rajapyykki 😊, siinä pitää pysyä, läksy opittu! Emäntä on itse asiassa työviikoilla oikein kiitollinen tästä kollektiivielämän valvonnasta, koska ylös olisi hyvä ponnistaa 7 huippeissa.
   – Emäntä –

 2. Jos ei tietäisi millainen ääni kissaraveista lähtee, voisi kuulostaa hassultakin kun sanotaan, että kissat tömistää 😀 ~Henna

  Meillä ei nuo yöravit niin ole asiana, mutta se vaan sanotaan, että jos ihminen valvoo yönsä, se on sen ongelma. Meidän ruoka-aika on aamukuuden maissa, ja silloin pitää nousta antamaan meille ruokaa! ~Friede ja Figo

  • Henna: Elämän mysteerejä, kuinka samat kissat, jotka halutessaan aineellistuu pois ja paikalle täysin äänettömästi, saa raveissaan aikaan stadionkonsertin volyymin. 😲!
   – Emäntä –

   F&F:
   Ootte sinnikkäästi vieneet läpi ton kello kuuden, ihaillaan. Me yritettiin pienenä opettaa samaa tälle, mutta tässä kohdassa on taistelu jouduttu siirtämään myöhempään ajankohtaan, aika hankala tapaus. Mutta viikolla seiskasta ei enää sitten neuvotella!
   – Pipsu ja Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s