Heikunkeikun

WP_20130814_005 WP_20130814_006

Me on autettu emäntää ihan kaikessa! Nää kassitkin tarkistettiin, että oliko meille jotain tuliaisia. Kaikista kivointa on, kun emäntä on taas kotona meidän kanssa.
Pipsu ja Miiru –

Juhlat meni oikein kivasti, aivan ihanaa oli nähdä teitä kaikkia, kiitos kun kävitte! Kylmäähän se oli, tuuli navakasti ja ilma oli kolkko, mutta kesäjuhlat on aina kesäjuhlat :-). Lettukahvit juhlavieraan lämpimänä pitää.

Toki on tässä alkuviikko toivuttu eli kotona ja toimistolla on kassia ja nyssäkkää vinksin vonksin, mutta nyt suurin osa jo purettu. Jalkoja särkee ja taitaa joku vilutuskin (lukekaa oikein, joo-o,  atshii) olla vielä mukana, mutta kohti juhannusta mennään.
– Emäntä –

Oon jo virkeempi, mutta allergianäpyt poksahti molempiin korviin ja ne on raavittu verille. Ruokapurkit on tarkistettu ja vain kanaa on nyt loppukesä luvassa. Tuttu ja turvallinen ruoka on tänään maistunut, se on oikein hyvä juttu, sanoo emäntä selän takaa. Höh, minä haluaisin ulos syömään ruohoa!
– Pipsu –

Mainokset

13 kommenttia artikkeliin ”Heikunkeikun

  • Olis kyllä varsinainen matikan ylioppilaskoetehtävä! Huh huh, en osais :-(. Onneks on tuo peruspurkki, joka on takuuvarma. Siinä muuten Se Juttu kissojen mielestä on aloe vera, se on herkkua, kana on vaan lisuke 😃.

   • Ai teillä on sitä! Minäkin kerran katsoin sellaista ruokaa, mutta en sitten ottanut, kun epäilytti vähän se aloe vera. Voisihan tuota joskus kokeilla.

   • Ai voiks sitä aloe veraa syödäkin! Emäntä ruiskutti sitä joskua Unan turkille, kun se oli niin kuiva. Mulle ei tullu mieleen, että olisin voin syödä sen. Ei kyllä tajunnu Unakaan.
    Missähän se pullo on?
    t. Aku

   • Tämä juontaa juurensa Almo Naturen pussiruokaan aikaan ennen kuin AN muutti myyntinsä lemmikkiliikkeistä marketteihin. Olin vihdoinkin tästä merkistä löytänyt kanan, joka oli kissoille mieleen (se hyytelö oli taaskin se juttu!!) ja sitten sen tuonti loppui. Marketteihinkaan ei tullut enää tätä nimenomaista pussia, joten kun lopulta seuraava kelvollinen hyytelöllinen löytyi, siinä on nyt pysytty. Että se on herkkua; kuulisittepa sen lipityksen, kun tätä on lautasella !
    – Emäntä –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s