Kylässä

Me käytiin kaupunkikylässä. Ehdottomasti kieltäydyttiin lähtemästä ulos valjaskävelyille, mutta pidettiin kyllä vahtia parvekkeelta. Emäntä muisti vasta vierailun puolivälissä tarkistaa tuuletusikkunat, ettei niistä pääse livahtamaan ulos – me nimittäin oltiin heti kyllä tutkimassa, mistä näkyisi paras tipu-tv. Onneksi sieltä parvekkeelta oli paras kuva.

WP_20140629_025

Me oltiin kylässä! Sunnuntaisin on meidän kananmunankeltuaispäivä ja saatiin tarjoilu nenun eteen. Meistä kumpikaan ei suostu syömään raakaa keltuaista, mutta keitettynä ja oikean lämpöisenä tarjoiltuna menee huiskis vain. Emäntä on joskus yrittänyt antaa keitettyä valkuaistakin (raakaa ei saa kissalle antaakaan), mutta osaamme erotella sen keltuaisesta – emme syö.

WP_20140701_002

Me saatiin käyttää tätä telinettä ja kyllä tykättiin!

 

WP_20140630_004

Palveluahan täälläkin saa odottaa ihan niinkuin kotonakin. Ei liiku emäntä yhtään sen ripeämmin.

 

WP_20140702_009

Saatiin kylässäkin oma laatikko, se oli hyvin huomaavaista!

WP_20140630_010

Otin tässäkin päikkärit. Emäntä sanoi, että nukuimme ihan liikaa päivällä ja siksi nousimme yöllä tutkimaan kaappeja. Oltiin taas arestissakin, kun yhtenä yönä minä ensin avasin keittiön alalaatikot ja sitten Pipsun kanssa tutkittiin, mitä niistä löytyi. Kylläpä ihmiset ovat kovin herkkäunisia.

WP_20140702_006

Kylässäkin tiedettiin meidän tiukoista vesiastiakriteereistä. Tämmöinen löytyi – oikein tyytyväisiä olimme!

WP_20140702_008

Nam! Vettä sekä kupista että käpälällä kauhomalla.

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Kylässä

 1. Huomaamme että teillä on ollut ihan kivaa kaupunkilomailua. Henkilökunta ei oikein vain sitten päässyt lomafiilikseen, kun ei antanut teidän tehdä mitä haluatte.

  • Jotenkin kireenä siinä yöaikaan oli? Ei ymmärretä, kun kuitenkin niin oli nätti kesäyö, mun tassutyöskentely oli laadukasta ja ihan normitarkastusta tehtiin. Mutta kredittiä on henkilökunnalle annettava kyllä lomasesta, saatiin nuuhkia uusia huoneita ja komeroita sekä syödä broileria.
   – Miiru –

 2. Tosi hyvä, että ette ole liian helppoja noiden kananmunien ja vesikippojen kanssa! Kyllä ihmisten nyt vähän pitää nähdä vaivaa Kissojen eteen !

  • Kiitos, me tykättiin kyläillä ja meitä siliteltiin kovasti. Emäntä sanoi,että sen pitää kyllä kehittää meille matkamalja; kylässä oli meille ensin lattialla muovikupissa vettä, mutta kun me e-m-m-e juo semmoisesta, niin etsittiin kaapista pikkuleipäkulho. Toimi :-D.

  • Joo, keitetty on ihan herkkuhetki täällä. Mutta 😀 se tarjoilulämpötila on täällä tarkkaa: ei kuumana, ei kylmänä, vaan semmoisena haaleana, ettei polta suuta. Jos ei osu oikeaan, nämä jättää syömättä… 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s