Helleuupumusta

Emäntä on saanut luopua toppatakista, tuli hellelukemat. Minä ja Pipsu lähdettiin kesähuvilalle eli ojan heinikkoon. En jaksanut ihan jokaiseen emännän huuteluun vastailla, pitkin päivää olisi joutunut hölkkäämään näytille, ei vaan jaksa. Pipsu kävi kuuliaisesti näytillä joka kerta, meni yöksikin sisälle. Minä kävin pyörähtämässä näytillä aamuin illoin, mutta tarvitsin vähän omaa tilaa – nukuin kaksi yötä ulkona. Emäntä tietää, että se on mun juttu – en lähde kauas, mutta haluan itsekseni nauttia ulkoilmasta. Ja silti se huolestuu, outoa.

Tulin nyt sisälle, söin ja kävin nukkumaan tähän aurinkoläikkään omalle paikalleni. Että kesä on ihana!
Miiru

Krooooh, kroooh...

Krooooh, kroooh…

Emäntä sanoi, että minä olen ihan unelma! Tulen emännän luo, kun kutsutaan. Välillä tulen vaan silitettäväksi ja jatkan takaisin Vihreään Valtakuntaani, välillä  käyn sisällä syömässä ja menen sitten emännän kanssa puutarhatöihin. Siis valvomaan, ettei nyt tule vääriä käsityksiä, että kreivittärillä olisi joku työvelvollisuus.

Tänään oli paljon valvottavaa, ruohonleikkuuta ja oksien raivaamista. Unille!
Pipsu

Kroooh, krooh...

Kroooh, krooh…

Mainokset

18 kommenttia artikkeliin ”Helleuupumusta

 1. Kesä tuli, jee. Siinä on vain yksi mutta. Henkilökunta oli koko viikonlopun reissussa (ilman meitä!) ja me jouduttiin vain ikkunasta tiirailemaan kesää.. Ehkä huomennakin on vielä kesä. Pipsu tulet kyllä tosi kiltisti kutsusta.

 2. Ihanat Pipsu ja Miiru. Kuinka Pipsu onkaan niin mamman perään, että aina tulee 🙂 Ja Miiru, saa mamman pysymään vireessä ja adrenaliineissä 🙂 Ihanaa kesää!

  • Hihhih, Miiru on kyllä varsinainen personal trainer – emäntä tarvittaessa kahlaa ojanpiennarta tai ryömii pensaan alle, jos on kissan takia tarvis. Ovela veto saada emäntä liikkumaan!

   Aurinkoisia, lempeitä heinäkuun päiviä niin kissoille kuin henkilökunnalle!
   – Emäntä –

  • Totta kyllä, kaupungissa en suostu ulko-oven kynnystä pidemmälle. Minulle liikaa ääniä, liikaa ihmisiä, tulevat puhumaan, aikovat silittää, eiiiiiii! Eläinlääkärissä käyn kun kerran sinne kannetaan, mutta muuten en kotoa lähde. Hemma bäst.
   – Miiru –

 3. No höh, sainsinpa mäkin nukkua yöt ulkona! Tai oikeestaan ehkä vaan ne päivät ojassa, Mamin vieressä kun on kiva nukkua öisin.

  • Joo, ajatteles; heinä tuoksuu, napsaat pienen lehdenpalan, mmmm, käännät kylkeä, aurinko lämmittää, ruohikko suhisee kesätuulessa… Ja sit pitäis heti tulla, kun kutsutaan ^o^? Kaikki ajallaan.

   Lakanat ja emäntä on kyllä hyvä juttu, mekin kannatetaan!
   – Pipsu ja Miiru –

  • [Tää söi vastauksen…iiiikk… mihinkähän se meni???? Otetaan uudestaan.]

   Meillä on kaupunkikotona lasiterassi, jossa ollaan mielellään keväästä syksyyn. Mutta arvatkaas, ei saada olla yötä ^0^! Sen takia,että vaikka meillä kaupungissa on tosi tiukka kuri (vain valjaisssa tai kopassa saa mennä ulos), niin joku muu antaa kissansa olla yöllä ulkona ja se tulee sinne lasin taakse meitä moikkaamaan. Ei se mitään pahaa haluais, mutta me reviirimourutaan ja sähistään tosi lujaa ja ollaan kyllä vähän peloissaan, joten emäntä ottaa meidät aina yöksi sisälle.

   Ja täällä maalla me (ts, varsinaisesti Miiru) oltais vaan helteellä mieluiten yötä ulkona, muuten juostaan kyllä sisälle nukkumaan. Lakanat <3!

   – Pipsu ja Miiru –

   • Ei mekään saada olla parvekkeella yöllä eikä sitten jos ihminen ei ole kotona. Kuulemma ettei tule vahinkoja. Niinkuin tuosta mitään vahinkoja olis estämään. Mutta ihmisen vieressä ja päällä on kyllä ihan hyvä nukkua. Oikeastaan paras.

   • Nukuin viime alkuyön emännän jalan vieressä ja loppuyön kainalossa, siis mulle ihan poikkeuksellista. Sit ku emäntä kitis, et oon aika lämmin ( yli 6 kiloa kiiltävänmustaa kissaa, joka myös aika ajoin kuorsaa), kysyin, et eikö oiskin ihan ok, jos saisin ihan joskus vaan nukkua ojalla? Hmmm, ei vastannut, kokeilen tänään uudestaan…
    – Miiru –

 4. Maten joku kaveri taistelee jonkun lokin (mikähän se on?) kanssa, kun se haluis hyökätä sen kaverin kissan päälle, kun se kissa istuu kukkalaatikossa parvekkeella (ei niin saa tehdä!). Pääsisinpä mä sinne pitämään järjestystä. No siinä vois mennä kissakin järjestykseen. Voisin muuten pistää teidätkin järjestykseen. Kutsusta tullaan – ja jos ei tulla niin….
  Ainakin noi kummalliset lentäjät, joita matte kutsuu linnuiksi, on totellu mua ihan hyvin.
  — Aku

  • Aku, tosi paljon kiitoksia tarjouksesta! Me tiedetään, että sinä laitat kyllä kuriin isommat ja pienemmät kulkijat 😄. Pitäiskö meidän aloittaa sillä, että jos sun emäntä pysähtyis tässä ja ekaks lasin läpi kattelisitte toisianne? Tekis kisuillekin hyvää nähdä, millaisia muita tassuttelijoita on <3, tervetuloa!

   Lokki kuulostaa ilkeältä, hyiiii! Ei kisua saa syödä :-(.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s