Robokala täälläkin

Emäntä halusi meille robokalan, koska se näytti kivalta jutulta. Hienosti mallia näyttivät ainakin  Herra Harmaa ja neiti Ilona, Pepsi ja Max, Naukulan Sulo ja Kissaklaanin Rocky. Helle nitisti emännän lymyilemään pitkään maaseudun rauhassa, mutta lopulta kaupunkireissu tuli tehtyä ja kalat hankittua.

– Minä olen herrasmies. Vaikka emäntä keksisi mitä erikoista ruokaa tai lelun, kohteliaasti ainakin kokeilen. Tällä kertaa täytyy sanoa, että katsotaan uudestaan sitten syksymmällä. Nyt ei oikein jaksanut enempää liikahtaa, vaikka sievästi ne uivat, oikein sievästi.

Miiru

Robo 4

– Minä olen tarkka leluistani. Olen strategi, en hyppele tekohiirujen tai huiskan perässä tuosta vain, vaan pohdin siirtoni tarkkaan. Minua ei huijata tekohöyhenillä eikä vilkkuvaloilla. Mutta jos on kysymys vaaleanpunaisesta pallostani… <3, ei mitään rajaa rakkaudellani, puspuspus <3!

– Tämä robokala… Emäntä on semmoinen hellyttävä. Laittoi kalat uimaan kelpo vesikuppiin ja aina kun kumarruin juomaan, laine kasteli viikseni. Minun vedenjuontiani pieni aallokko ei kuitenkaan lannista, siinäpähän polskuttivat. Muistakaa tekin helteellä juoda vettä riittävästi!

Pipsu

Robo 0

Miksi nuo uivat uudessa juomakupissani?

Robo 1

Tämähän näyttää kuin olisin ottamassa kiinni pyrstöstä.

Robo 2

Vaan ei… Uskokaa, että minä juon nyt vettä.

Mainokset

22 kommenttia artikkeliin ”Robokala täälläkin

  • Totta! Meidän emäntä ripusti kalat narulle ja sanoi, ettei nyt helteellä yritä enempää leikittää meitä niillä. Mutta kunhan lokakuun illat alkavat…valot pois ja kalat uimaan!
   – Pipsu ja Miiru –

  • Ei meilläkään olis, jos ei emäntä olis Paarman Herkkupala ja sen piti vääntäytyä kaupunkiin apteekkiin hakemaan jotakin, mikä auttais kutinaan. Samalla jaksoi mennä lelukauppaan :-o. Mutta ollaan kyllä Herra Harmaan linjoilla, että kalojen polskuttelu ei ollut kovin järisyttävä kokemus, ehkä sitten myöhemmin siihen tulee suurempi into.
   – Pipsu ja Miiru –

   Käpälä on minun myönnytykseni vesileikeille. Kieli ja toinen etukäpälä (tuntuisin olevan oikeatassuinen) on mielestäni kissalta riittävä panostus veden kanssa läträämiseen. Itse asiassa Miiru juo samalla tavalla, me ei oikein tiedetä, kumpi opetti tavan kummalle, mutta niin vaan hörpitään.
   – Pipsu –

  • …tässä ei ole jalkaa, emme voi oikeastaan hyväksyä tätä jatkuvaan käyttöön. Tämä menettelee näin helteillä, mutta tsoptsop, palataanpa kantalasien esteettiseen maailmaan.
   – Kreivitär Pipsu –

 1. Saitte kivan kala-altaan!
  Täällä on jo menty juomalakkoon. Miten voi lopettaa juomisensa helteellä?! Ei siltikään ole tullut robofishiä, tuli vain lämmössä vähitellen sulava seitifish – ja pakkojuottoa ruiskulla.

  • Huiiii, ruisku O_O! Joisit nyt, sievä Mindy, vesi on tosi namia. Täällä emäntä on vähän harmistunut meidän kovin pienestä ruokamäärästä, mutta vettä me lipitetään.
   – Pipsu ja Miiru –

  • Joo, vesi on nam! Kissat möksötti autokyydissä eivätkä suostuneet matkalla juomaan yhtään matkavesiastiasta. No, kun päästiin kotiin, kumpikin marssi suoraan vesikupeilleen ja olivat närkästyneitä, kun helteessä tavaroita sisään raahaava emäntä ei ollut heti täyttänyt kuppeja. Tiukka vesilinja näillä kateilla ^.^!

 2. hah haa mä kuolen nauruun…..toi robokala on siis niiiiin hyvä juttu oikeesti! meillä misu joskus katellu akvaariokaloja mut sen mielestä ne on jotenkin tylsiä. me ollaan luettu tänään blogia ja mä olen välillä nauranu ihan kippurassa ja välillä ollut tippa silmässä ku muistelin samalla sitä ku tulit meiltä pipsua ja miirua hakemaan….äsken piti hakea nenäliinat viereen….kuvat on niin hyviä ja aitoja ja upeita, siis korostan adjektiivia UPEITA koska kissat ovat mielettömät upeassa turkissa ja terveen ja hyvävointisen näköisiä, toisaalta onhan kyseessä johtaja, kreivitär ja the tirre. Me ollaan niin naurettu noita kissojen ilmeitä ja millä ihmeellä sä keksit niihin noita tekstejä…hah haa, sun pitäis miettiä jotain kirjailijan uraa!!!! tai toimittajan! paljon paljon terveisiä teille täältä nummelasta! Misu emo voi hyvin, juo vettä lattialla olevasta kupistaan, mutta kuppi on kyllä mun ainoo pentikin astia joten se kelpaa kuningattarelle. Lisäksi misu on hyväksynyt millan ja suostuu olemaan jopa millankin sylissä.

  • Kiitos paljon <3! Täällä on matkailtu takaisin kotiin ja kissat vähän möksöttää, kun ei pääse nyt ulos. Ihme kyllä, ruoka kelpasi nyt illalla :-o.

   Oon aloitellut kirjoittaa Misun ja kumppaneiden tarinaa <3, ilman sinnikästä emoa, sinua ja teidän perhettä ei olis tätä blogia! Olen niin kiitollinen näistä kissoista <3!

   Misuhan on tosi hienosti kotiutunut, kun hyppää Millan syliin! Kerro Pipsulta ja Miirulta terveisiä Misulle, että emolta tuli hyvät eväät elämään ja mainiota, että vesi maistuu sielläkin ^_~.
   Pipsun ja Miirun Pirjo

 3. Hauska robokala! Mikä se oikein on? Olen ihmetellytkin, kun Friedellä ja Figolla siitä puhutaan. Näyttää kyllä hauskalta!

  Yksi paras kissojen leluista on pitkä heinä. Pitäisikö niitä säilöä talvea varten? 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s