Sataa!

WP_20140812_003

Maa on kastunut vain sentin verran. Perunapenkin multa on vielä aivan kuivaa heti pinnan alta.

Vihdoinkin! Vettä! Vielä pientä, sievää sadetta, mutta edes muutama kuuro peräkkäin. Maa ei kastu kovinkaan helposti, kuivuus on ollut kova. Emäntä silti hyppelehtii terassilla riemuissaan – jospa jaksaisi nyt sataa vähän pidempään.

Meitähän sade ei haittaa, ulos vain. Pipsu teki tarkkailupesän tuoksuvadelman alle, vähän harva lehdistö, mutta oli niin mukavaa ruohoa juurella. Minä menin kuunliljanlehtien alle.

Kuusta tulikin mieleen, että joo, superkuu oli, mutta se aivan hirmuinen ulkoilmakonsertti! Ei meidän korvat kestä semmoista desibelivyöryä – kuka niille luvat oikein myöntää?! – haluttiin heti sisälle! [= Krhm, heinäsirkat sirittivät…]. Kyyhkysjahtikin on alkanut, jostain syystä ampuminen ei haittaa meitä, mutta se mainitsemani iltamelu, eiihh.

Miiru

WP_20140812_004

Minä kuulin, että koulut ovat alkaneet. Onkohan kissoillekin jotain omaa paikkaa, jossa voisi opiskella? Minulla on nimittäin uusi omarakas: REPPU! Tämä on niiiiiin ihana, nukuin yölläkin tämän vieressä.

Pipsu

WP_20140811_019

 

Meidän yhteinen nootti: Henkilökunnan ei pidä räplätä liikaa kännyköitään, tablettejaan tai tietokoneitaan vaan keskittyä meihin. Eilen oli Pipsun vuoro huolehtia asioiden oikeasta tärkeysjärjestyksestä. Pitäkää henkilökuntanne kurissa ja nuhteessa, puuttukaa nopeasti häiriökäyttäytymiseen!

Pipsu ja Miiru

Pipsu ja tietokone 3

 

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Sataa!

 1. Vesisade on ihanaa vaihteeksi! Oi sulla on reppu Pipsu ♥ Niin ja se kännyköiden räpläys vielä illalla sängyssä: Minä Pepsi sanon ja näytän kyllä aina mitä mieltä olen siitä ja änkeen puhelimen ja ihmisen väliin 😀

  • Täällä tuli tänään semmoisia lirukuuroja. Sataa sievästi, eipähän vilja lakoonnu eikä hiekka roiska seinille tai autoihin. Kissat kävivät vapaaehtoisesti sisällä syömässä kahdesti päivällä, nyt kuulemma on proteiinitankkaus meneillään ilta-auringon loisteessa, ei voi tulla vielä sisälle.

   Haa, saan kirjoittaa tämän ilman karvapeppua näppäimistöllä!
   – Emäntä –

   Mitä?!! Täällä heti villiinnytään, kun ei olla valvomassa henkilökuntaa! Puoli tuntia ja sitten kone kiinni.
   – Pipsu –

 2. Meillä satoi eilen ihan vähän ja nyt ukkostaa ihan hirmuisesti, mutta vettä ei tule… Tavallaan toivoisin, että kesä jatkuisi pitkään kuumana ja aurinkoisena, mutta ymmärrän kyllä miksi kissat toivovat jo viileämpiä ilmoja – kukapa sitä turkki päällä helteessä kovin pitkään jaksaa oleilla.

  • Täällä kissat sai elokuun ekalla viikolla lopulta hellehepulin eli (ehkä vielä kuitenkin) leikkisyyden rajamailla oleva pahantuulisuus iski ja iltaisin oli kovat painit ja sähinät, karvat vain pöllysivät. Ei siis ihan tappelua, mutta ankarammat takaa-ajoleikit kuin aiemmin. En tiedä, jos lämpötila ei olisi nyt alkanut hieman laskea, miten ois selvitty :-o. Jääpaloja, tuuletin, kylmäkalleja pyyhkeen sisään – jotain ois tarvittu :-D!

 3. Minä kannatan ja harrastan kans kaikkea tietokoneen käytön boikotointia – ja samaan kategoriaan sanomalehden lukuyritykset! Kun istuu keskelle lehteä, niin johan alkaa tärkeysjärjestys saada oikeat prioriteetit ja rapsutus-silitys-hellimisvaihde kääntyy päälle aikas mukavasti noilla ihmisolioilla!

  • Kyllä! Juuri noin! Minä myös katson surullisen syyttävästi emäntää, kun se räplää kännykkäänsä eikä keskity minuun. Aika hyvin tehoaa. Ja jos ei, eikun istumaan kännyn päälle.
   – Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s