Päikkärit

Me on todettu, että välillä on hyvä ottaa pienet tirsat, jaksaa taas. Ollaan oltu paljon ulkona, vaikka on ollut sadekuuroja, mutta tullaan nyt mielellään jo päivällä syömään ja vähän koisimaan, sitten tehdään iltalenkki ja palataan kotiin.

Emäntä sanoi vuokraavansa meidät Pro Hyönteissyönti -kampanjoiden mainoksiin tienaamaan ruokarahoja – kuulemma rouskutellaan kärpäsiä ja sen semmoisia niin antaumuksella päivittäin. Vaan hapsenkakkiaisiin ei kosketa, yffff.

Tällä seudulla aloitettiin loppuviikosta puida, joten emäntä on pitänyt meille puhuttelun, mitä se tarkoittaa ja että silloin ei kannata mennä pellolle hiirijahtiin. Ei me kyllä silloin päästä uloskaan, joten hyvä puhuttelu meni vähän hukkaan. Tirre saa  mennä ulos, mutta se tietääkin kaikki juitsut.

Köllötelkää tekin!

Pipsu ja Miiru

Miiru nukkuu

WP_20140814_016

En unien tai edes huoltotoimien ajaksi eroa mun repusta. MUN omarakas, puss!

PS. WordPressillä on joku uudistus (huokaus…) meneillään, joka sekoittaa ainakin tämän postauksen rivitystä. Ei vaan pysty korjaamaan, olen pahoillani!

 

 

 

Mainokset

18 kommenttia artikkeliin ”Päikkärit

  • Oi, kiitos paljon! Emäntä koettikin etsiä semmoista kalenteria taannoin, mutta ei onnistunut. Olisi mennyt mun nimppari ohi ilman sun tarkkoja silmiä! – Kun puimuri oli saanut valmiiksi pellon ja ajoi kotiin, minä pyysin pidennetyn iltavapaan. Istun nyt kivellä keskellä toista viljapeltoa, nuuhkuttelen elokuun iltaa. Jo yksi hiiri napattu, toista etsiskelen… Paras lahja!
   – Miiru –

  • Köllöttely hyvä, tyhmä uudistus huono! Emäntä todennäköisesti napsauttaa sen pohjan takaisin Classicille, kun kerran sitä vaihtoehtoa tarjotaan. Mutta kuulemma typerää, että vaikka tekis classicilla, niin jos sitten muokkaa postausta, se meneekin siihen uuteen näkymään :-o.
   – Pipsu ja Miiru –

  • Mumsmums…ihan herkkua! Voiskohan teidän palveluskunta pitää vähän ikkunoita auki, niin saisitte muutaman namin sisälle? Palveluskunta usein heltyy kisujen katseen edessä, olen huomannut.
   – Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s