Nuuh, nuuh

Emäntä oppi aikanaan netistä, että sisäkissoille voisi tuoda välillä jotakin uutta haisteltavaa. Ruoka ja (meidän mieleisemme) lelut on tietenkin parhautta, mutta kuuliaisesti emäntä on kantanut meille muutakin. Me ollaan kyllä myös omatoimisia ja tutkitaan itse kaapit ja komerot – ei huolta, että ei keksittäis tekemistä.

Me ollaan oltu nyt hirmu kiireisiä, kun on pitänyt valvoa niin paljon töitä. Me siivottiin, leivottiin, vaihdettiin mattoja, nostettiin sipulit, pestiin sauna. Ihan uupuneita ollaan, mutta koska me onneksi myös pestiin pyykkiä, niin on nukuttu päikkäreitä puhtaan pyykin päällä. Se se vasta onkin ihanaa nuuhkuttamista, oohhh!

Nuuhkuttelemisiin!

Pipsu ja Miiru

WP_20131018_006

Nuuskutan ja testaan nää meidän nukkuma-alustat. Tää on ihan käyttökelpoinen.

 

678

Kukat on mun juttu!

WP_20130910_011

Tarkastan kaikki reput. Näättekö mun pallon, se on tuolla mun takana.

WP_20131213_013

Mun siipi! Mun <3!

 

 

WP_20140506_004

Tää oli haastava nuuhkuteltava, nuuh, nuuh…

WP_20131213_001

Ooh, sulka! Tää ei nappaa Miiruun, kun sillä on se oma siipi.

Omenapuun oksa

Omenapuun oksa oli niin kevättä, niin kevättä!

WP_20140819_001

Pihkainen kuusihalko ei kiinnostanut yhtään, nada.

844

Sain tän kansainvälisenä naistenpäivänä. Ei nyt niin huono, ihan menettelee.

WP_20140821_007

Kato tälläsii se puimuri söi!

 

Mainokset

13 kommenttia artikkeliin ”Nuuh, nuuh

 1. Oivallista nenätyöskentelyä. Meidän ihminen saisi kyllä tuoda meille uusia juttuja. Ei olla saatu mitään uutta piiiiiiiitkään aikaan!

  • Me nuuhkutetaan myös ruokakassit – joskus on paperikääreesssä broileria! Se on meistä parempaa kuin suojakaasuun pakattu. Kyllä, henkilökunnan on syytä tuoda hyviä nuuhkuja kissoilleen, kannatamme!
   – Pipsu ja Miiru –

  • Emännän kiltti ystävä muisti meitä – on kyllä arvostettu tätä lahjaa! Ja toiset ystävät antoivat sen omenapuun oksan ja tiiliskivet – me kehrätään kiitokseksi, kun ne muistaa meitä niin hienoilla nuuhkuilla!
   – Pipsu ja Miiru –

  • Juu-u, emäntää pitää ohjata ja opastaa, menee työt näpsäkämmin. Kissat on hyviä työnohjaajia!

   Me tykätään suurimmasta osasta nuuhkuja, mitä emäntä tuo, mutta joitakin me nuuhkitaan vain kohteliaisuudesta – niinkuin se halko (oikeastaan vaan katsottiin ja sitten jatkettiin matkaa)..Emäntä on itse innostuneempi pihkan tuoksusta kuin me.
   – Pipsu ja Miiru –

  • ”Sammal”, sanoi emäntä innostuneella äänellä meidän selän takaa ja jatkoi: ”olen kokonaan unohtanut tuoda!” Saattaa olla, että viime joulun pieni insidenssi on vaikuttanut asiaan. Pöydällä oli nääs semmoinen aika isossa korissa oleva joulukukka, jonka juurella oli sammalta ja rusetti. Saattaa myös olla, että öisin kaivettiin se sammal aina pöydälle ihan vain nähdäksemme, mitä se on. Kukaanhan ei koskaan saanut mitään todisteita, mutta ehkä se sammaleen mättö aamuisin takaisin koriin hillitsi hieman aktiivista sammaleen muistamista? – Me ollaan kyllä innokkaita nuuhkuttellijoita, vaikka jotkut emännän kokeilut on enemmän hellyttäviä kuin meitä kiinnostavia.

   Emäntä innostui nyt tuosta sammaleesta sen verran, että ehkäpä pieni kori on luvassa… ?
   – Pipsu ja Miiru –

  • Emäntä on kiltti, kun se haluaa ilahduttaa meitä, vaikka joskus vähän hassuillakin jutuilla. Tänään ollaan kuitenkin vähän haikeita, kun kesän ulkonuuhkuttelut vaihtuu taas enemmän sisälläoloon. Kesä oli ihana, tykättiin!
   – Pipsu ja Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s