Arkea

WP_20140827_015

Tavallista menoa täällä. Emäntä tosin sanoo, että kun kesä on eletty kuin pellossa – no, oikeasti monessa pellossa ynnä ei mitään ”kuin”, höh – niin viikonloppuna on pesu ja kynsienleikkaus luvassa. Tjaah, saas kattoo, jos emäntä löytää yhtään kissaa siinä vaiheessa, mullahan on se uusi piilopaikkakin.

Nyt on nukuttu paljon. On pitänyt kiertää kaikki omat lepopaikat läpi ja aloitusnukkua syyskausi. Tämä taso on yksi suosikkipaikka. Mutta hännästä ei saa vetää – emäntä on joskus niiiiiiin lapsellinen. Ruokailu pelaa ja on palattu puolibarffaukseen; aamulla teollista ja illalla lihat ja luut. Lämmin keltuainen voinokareen kera sunnuntaina, nammm.  Ja naudanmaksaa, mun herkkua!

Pipsu on palannut yövuoroon eli huoltaa emännän nukkumisen tarkistamisen, sitten minä käyn aamulla herättämässä. Kesällä meitä ei niinkään kiinnostanut emäntä, vaan että itse päästiin ulos mahdollisimman aikaisin aamulla. Aamut tuoksuu ihanalle <3.

Emännällä on tuommoinen uusi kokeilu. Ei tietenkään itselleen vaan meille  :-(-  Hohhoi, että sillä on energiaa.  No, muistatte kyllä, että me  (varsinkaan minä, mutta olen opettanut myös Pipsun) emme mene mihinkään suljettuun koppiin. Niet. Emäntä halusi kokeilla ekologisempaa kissanhiekkaa, joten sille puupohjaiselle rakeelle piti löytää avoin hiekkis. Eilen tämä komeus laitettiin meidän ihasteltavaksemme.

WP_20140827_005

Avoin ritilähiekkis ja puupohjaista Ököplussaa. Kaunis, ihanan sileä ja hyväntuoksuinen hiekkapinta odottaa kävijöitä, tervetuloa!

Tänä aamuna hiekkiksessä oli jalanjäljet! Emäntä oli oikein iloinen ja silitteli ja kehui meitä. Emme tietenkään ole muuten käyttäneet hiekkistä, mutta kohteliaisuudesta kävelimme läpi. Onhan se emäntä juuri meidän emäntä, semmoinen hellyttävä ja koettaa parhaansa, niin voi sitä tuommoisilla pienillä asioilla ilahduttaa. Katsotaan nyt, tuleeko hiekkikseen muita käyntikertoja.

WP_20140828_007

Tassunjäljet <3!

Mukavaa loppuviikkoa! Mitä arvelette, tulenko pestyksi viikonloppuna?

– Miiru –

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Arkea

 1. Moi Miiru! Voi olla että sitä pesua ei voi estää.., mutta aina voi jättää jälkensä pesijään 😉 Olitte tosi kilttejä, kun teitte hiekkikseen jalanjäljet emännän iloksi!

 2. Pesu! Meitä ei ole ikinä pesty kokonaan. Takaa on pesty joskus vähän, ja se jos mikä on rottuutta!

  Muuten teillä kuulostaa ihan hyvältä ja leppoistalta. Kyllä sitä ihmistä kannattaa vähän palkita aina joskus. Hyvä ihminen kuitenkin, ja parhaansa tekee.

  • Tämä pesu tuntuu hämärästi tutulta, kuulemma minut on kerran pesty aiemmin – menin sen jälkeen piiloon kaapin alle. Saa nähdä, minkälainen kokemus on, että kehrätäänkö tässä emännälle enää ennen joulua…! Raportoin!
   – Miiru –

  • Saatiin selville semmoinen juoni, että pesu on samana päivänä kuin meidän kananmuna-broileri-naudanmaksa -herkkupäivä! Koittaa siis hyvitellä, hmmmm… Aiotaan pyytää bonusannos broileria tämmöisistä.
   – Pipsu ja Miiru –

 3. Ihmiset on mahdottomia! Ne kiskoo (hellästi) hännästä, kaappaa syliin ja pussaa.
  Ne ovat kaksi kertaa pesseet minut ja toisella kertaa emännän paitaan tuli selkäpuolelle reikä, kun vähän sohein tassulla. Pesuinto on kummasti laantunut 😉 T: Sulo

  • No niin mekin on emännälle vakuutettu, että kesän mullat ja pölyt on nuoltu pois – ihan tyhmä idea tää pesu! Mut se vaan haluu väen vängällä nyt ”hoitaa turkkia”. Harois niitä omia kutrejaaan, jotka kyllä ei ollenkaan vedä vertoja meidän karvojen kauneudelle. Me raportoidaan tästä kyllä!

   Tää hiekkalaatikkoasia on vähän vaiheessa, neuvottelut menossa. Me ehkä tarvitaan vähän lisää broilerinfilettä koeistuntoa varten?
   – Pipsu ja Miiru –

 4. Laatikon ja hiekan vaihtaminen uuteen lajiin on kyllä taiteenlaji! Meillä ainakin Leijona-hienohelma on äärimmäisen tarkka asiasta, ja hutiostoksia on tullut.

 5. Mikä tuossa laatikossa mättää? Uusi hiekka? Meillä oli pari viikkoa kaksi laatikkoa rinnakkain (toisessa uutta ja toisessa vanhaa hiekkaa). Triolat käytti aikansa kahta hiekkaa sekaisin (uutta ja vanhaa). Kyllä se siittä. Pikkuhiljaa. Tassunjäljet on jo hento lupaus…

  • Joo, oon miettinyt nyt kokeilla tuota versiota, että laitan vähän EC:tä siihen uuden joukkoon, jos tuntuisi tutummalta. Epäilen, että se puun tuoksu on nyt se este, nämä on kovia nuuhkuttelijoita ja ehkä se haju ei miellytä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s