Että tämmöinenkin juttu

Vietettin sunnuntaita leppoisasti. Saatiin broileria ja possunsydäntä, oli tollasta seesteistä ja rauhallista. Emäntä alkoi lirkutella – silitteli ja kehui. Ihaniahan tässä ollaan, niin totuutta on kiva kunnella, kehräiltiin ja hyrräiltiin. Kummaltakin leikattiin siinä samalla kynnet, ei siinäkään mitään. Oltiin ihan, että jeesjees. Sitten se homma jotenkin muuttui…

WP_20140831_015

Olin tässä ihan rauhassa näyttämässä emännälle namien paikkaa, ettei se vahingossa unohda. Tossa mun kiiltävän, _jo valmiiksi puhtaan, huomhuom_ , turkin takana näkyy namitikut.

WP_20140831_003

Join iltapäiväjuomaani, kun emäntä sanoi jotenkin kovin iloisesti, että mennäänpäs katsomaan pesuhuonetta. Miks pitäis…?

Nyt ollaan saunassa, siis lämmittämättömässä. Istutaan hiljaa lauteilla vierekkäin  ja tehdään töitä, töitä, töitä. Meidän turkit on märät ja nämä pitää saada kuiviksi! Emäntä vaan livahti sitten alakertaan ja jätti meidät tänne. Toivottavasti on syyllinen olo,  senkin @#¤#”””@##!!! Laita broileria lautaselle odottamaan!

Vaan NYT kun emäntä ei näe eikä kuule meitä, niin teille kerrotaan, että oikeastaan oltiin tyylikkäästi sen pesun aikana eikä sen ihmeemmin hötkyilty. Minä naukaisin  pienesti pari kertaa ja vähän kiemurtelin, mutta kun homma oli ohi, menin vain ovelle odottamaan ulospääsyä, ei mitään piilottelua. Tänne saunaan emäntä mut kuitenkin nosti, kovasti pyyhkellä koetti kuivatella, mutta halusin huoltaa itse loput. Hus!

Pipsun pesu 2

Mun turkki oli yllättävän paksu kastella. Sampoon huuhtelussa oli sitten sama juttu, että piti runsaasti käyttää vettä, että mun turkki oli pesuaineesta puhdas.

Pesuvalmistelut

Nää oli varattu valmiiksi pesua varten. Hahaaa – uskokaa pois, että osa tuosta vedestä meni myös emännän päälle.

Minä en naukaissut kertaakaan. Olin kyllä, että MITÄH ja vähän kiemursin, mutta sitten vaan olin ja odotin, kun emäntä sai sen huoltovimmansa toteutettua. Olen loukkaantuneempi tästä kohtelusta kuin Pipsu, sillä minut on jo _kerran_  pesty, eikö se riitä. Emäntä nosti minutkin saunaan. Aion hieman mököttää, ettei  tule nyt semmoista käsitystä, että tämmöiset pesut olisivat meille toistamiseen  mahdollisia. Joku roti.

Miiru pesu

Minä en ollut ihan niin ystävällinen kuin Pipsu. Menin syyllistävästi katsomaan emäntää pesukoneen taakse. Mutta en mennyt piiloon enkä karkuun, kun emäntä kurottautui nostamaan minutkin saunaan.

Pesu P ja M

Tänne jäätiin huoltohommiin. Emäntä, mene katumaan kavalia juoniasi ja tarjoile anteeksipyynnöksi meille iltabroilerit.

 

Tämmöinen sunnuntai täällä. Joka tapauksessa mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

– Pipsu ja Miiru –

Ps. Tultiin just pois saunasta, klo 21.10. Saatiin broileria ^.^.

Ps2. Se uusi hiekkis on nyt jäissä, vaikka tossa näkösällä edelleen kököttääkin. Täytyy vähän miettiä, millä ehdoilla suostutaan kokeilemaan. Palataan tähän aiheeseen ensi viikolla.

Mainokset

10 kommenttia artikkeliin ”Että tämmöinenkin juttu

 1. Joo, välillä pitää muistutella henkilökuntaa missä ne namitikut ovat! Mutta että suihkuun.. silloin tulee niin vihaiseksi. Mutta onneksi ei tarvitse mennä niin usein kun henkilökunnan 😀

  • Joo, mä osaan itse asiassa avata yhden namirasian itse, niin se laitettiin kaappiin. Pitää siks pitää silmällä, ettei kaikkia herkkuja piilotella – meillehän ne on tarkoitettu!

   Ehkä ens vuonna on taas se vesijuttu. Tutkitaan sit taas tilannetta ^.^!
   – Miiru –

 2. Jouduitte sittenkin turkkipyykille! Ei meidän taloudessa vaan tuommoista ole tapana tehdä… (Mutta broileritarjoilut kyllä maistuisivat, niin mammalle kuin Myrskyllekin.)

 3. Moista! Muistan kyllä, on muakin pesty joskus. Ei ollut mieltäylentävää, mut en viittiny kiroilla. Kai siinäkin touhussa joku järki on, en vaan tiä mikä.

  • Oooo, rispekt, sä oot tosi hieno herrasmies! Meillä on vielä nuoruuden uhoa, niin tulee laitoja potkittua. Ei kerrota emännälle, mut on huomattu, et ei kaikki uus ookaan ihan kamalaa, aika kivoja juttujakin on ollut. Niinku se matkahäkkikin!
   – Pipsu ja Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s