Ja vastaus on…

Ensinnäkin on sanottava, että kommentoijat ovat kissainsa hyvin kouluttamia. Erinomaisia vastauksia!

Vaan kuinkas meillä kävikään?

Tässä taidepläjäyksessä alkutilanne. Kissa vie 1/3 sängystä, kissan alla mytyssä villasukat (tuo vaaleanruskea pläntti ruudulta päin katsoen vasemman käpälän alla), täkki ja päiväpeite. Kuinka  saat  sukat ja  peitot käyttöösi JA säilytät kissan paikallaan JA saat itsekin nukkua samassa sängyssä? On huomioitava, että ehdotettuja toisia sukkia ja peitteitä ei ollut saatavilla. Myös kissan siirtäminen… oijoi, eiei  :-(.

Alkutilanne

…rullaa alaspäin…

…rullaa alaspäin…

…rullaa alaspäin…

…rullaa alaspäin…

…rullaa alaspäin…

…rullaa alaspäin…

…rullaa alaspäin…

 

Tämän emännän ratkaisu oli

-hivuttautua tyynypäädystä ensin poikittain sänkyyn
– varovaisesti siirtää pää tyynylle, niin että jalat jäävät edelleen roikkumaan laidan yli ja emäntä on ikäänkuin istuvassa asennossa, mutta pitkällään.
– peitteitä, villasukkia tai kissaa ei ole koskettu. Molemmista peitoista on vapaana hieman reunaa, joita emäntä kietoo jalkojen ympärille. Jalkateriä paleltaa,  mutta villasukkia ei ole mahdollista ottaa kissan alta. Miiru kehrää ja nukkuu.
Onnenkantamoinen! Kissa vaihtaa asentoa! Emäntä ojentaa salamannopeasti jalkansa suoraksi ja saa samalla hieman lisää kumpaakin peittoa vedettyä itselleen. Edelleenkään villasukat eivät ole saatavilla. Emäntä tyytyy osaansa, silla Miiru on ihana. Ja kuorsaa söpösti.

Alkutilanne - ihminen mukana

– Miiru lähtee aamuyöstä toiseen sänkyyn nukkumaan. Emäntä laittaa villasukat jalkaan ja molemmat peitot tiiviisti päälleen. Ennen syvään uneen nukahtamista lupaa   jälleen kerran itselleen pedata sängyn joka aamu pöyhityin tyynyin,  villasukat siististi viikattuna, suoristetuin täkein ja päiväpeitto kauniisti päälle.  Miinuspuoli on, ettei kissaa todennäköisesti sen jälkeen  kiinnosta yhtään koko sänky.

Jep, näin meillä!

– Miiru –

Mainokset

18 kommenttia artikkeliin ”Ja vastaus on…

  • Luin tämän/viime vuoden puolella iltapäivälehden tekemän kevennysjutun kissahassun tuntomerkeistä ja köh köh, siellä todettiin myös tuo, että nukkuu itse niin (joskus mahdollisimman hankalastikin), ettei kissa vain herää… Tunnistin itseni :-D.

 1. Joo, niin tota se vaan on 😀
  Me nukutaan Nisun kanssa sohvalla ja sen lempipaikka on täti-ihmisen reisien välissä. Sitten kun täti on jo sen verran iäkäs, että usein yöllä pissattaa niin se on kyllä aikamoista joogaa saada itsensä peiton alta ensin pois, ettei Nisu häiriinny ja toinen jooga saada itsensä takaisin makuulle. Aina en jaksa edes peiton alle yrittää 😉

  • Tuo on jo mestaritason omistautumista, kunnioitamme!

   Sitä on niin otettu ja tyytyväinen, kun kissa haluaa kiertyä kerälle lähelle, niin kyllähän sitä yrittää jumppailla niin, ettei kisulin onnellinen unituhina katkeaisi. Mutta oih, jos kuitenkin liikutat patjaa liikaa – vips vain ja häntä näkyy jo kaukana :-D.

  • Totta! Emäntä viisastunee koetusta ja laittaa tästä eteenpäin käsilaukkuunsa yhdet ylimääräiset villasukat! Tunnetusti kukaan ei kuitenkaan ihmettele naisten veskoista löytyviä tavaroita, joten sieltä on hyvä tempaista sukat avuksi :-D. Kissat kiittää, kun unet ei häiriinny.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s