Matkalla unten maille

Meillä on kuulemma nyt monenmoista postausta suunnitteilla, mutta tämmöinen kuvakavalkadi alkuviikon tapahtumista sitä ennen:

WP_20140905_037

Toivottavasti huomaatte, että olen tuunannut tämän kissanpedin. Käänsin ylösalaisin! Tässä on enemmän näköalatasannefiilis.

WP_20140905_031

Meillä oli kesällä punkkisulkeiset joka ilta – ei ainuttakaan punkkia. EILEN löytyi tuolta kaulan alta vasemmalta yksi. KÄÄÄÄÄK, kaakatti emäntä. Rauhoitu nyt, sanoin minä, ja iltarapsuta mua.

WP_20140905_028

Tämä ekohiekkalaatikkoasia. Voitteko kuvitella, että emäntä oli kuvaamaisillaan teille näytille siihen laatikkoon tehdyn ensimmäisen kakan?! Kun se oli niin iloinen, että laatikko on ”hyväksytty”. Piti kyllä palauttaa emäntä taas tajuihinsa – ei kaikkea julisteta maailmalle, höh, jotain rajaa. Huomaatte, että olen edelleen pöyristynyt tuommoisista aikeista. – Okei, laatikkoa voi käyttää – joskus- , mutta ei tehdä tästä nyt enempää numeroa.

WP_20140905_007

Edes yksi kuva mulle! Olen nukkunut kaikki yöt emännän kanssa. Tuhisen kerällä tai välillä ihan suorana mahallani jalkopäässä. Mun spesialiteetti on aamuyöstä käydä putsaamassa kielellä emännän ranteet; emäntä on kiitollinen pienestä pulssintarkistuksesta. Tässä valmistaudun yövuorooni polkemalla tassuilla tuommoista torkkupeittoa.

 

Palataan lauluihin ja aakkosiin loppuviikosta. Muistakaa nukkua päivittäin makeasti ja riittävästi, että jaksatte leikkiä ja syödä!

– Pipsu ja Miiru –

 

Mainokset

15 kommenttia artikkeliin ”Matkalla unten maille

  • Hyrrrrr, hyrrrr, hyrrr…
   – Miiru –
   Hyrrr…,hyrrrrr…, hyrrr…
   – Pipsu –

   Hiekan siivoamista vähän kehitellään vielä, kai se umpinainen ritilähiekkis pitäisi kokeilla. Muuten ok homma.
   – Emäntä –

 1. Kaiken maailman päähänpistoja niillä ihmisillä onkin. Kaikkea ei sentään tarvitse näyttää tai kertoa täällä! Onneksi olet selvinneet vähäisellä punkkimäärällä. Niin mekin.

   • Täälläkin liputetaan sydänpissin puolesta! Emäntä tunnustaa, että alkukesästä ennen lomaa oli upea sydänpissi kissain lootassa – mutta jostain käsittämättömästä syystä SILLOIN ei tullut mieleen näpsätä kuvaa. Nyt sitten ootellaan, josko vielä ja heti laitetaan todistetta, kun design on kohdillaan.
    – Emäntä –

 2. Ihana ”etkai sää tosissas”-ilme 😀
  Hyvä, että emännän pulssista pidetään huolta, vaikka sitten karhealla kielellä.

 3. Suloinen unileipoja! ❤

  Kollokin käy välillä yöllä tarkistamassa nukunko mä (Kollo nukkuu sängyn jalkopäässä).

  Ranteiden puhdistaminen kuulostaa ihanalta! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s