Aktivointilelu

P1130431Lähdetään siitä, että aktivointilelut ovat hyvä juttu.  Mutta kun toinen kissoista on salamannopea tassuinsinöörityöskentelijä, vähän pohtivampi kaveri jää aina toiseksi raksujen metsästyksessä – siis kun tarjolla on vain yksi lelu [tarkennus 2.10. Siis yksi lelu sorttiaan kahdelle kissalle, raksuleluja sinänsä on kyllä useampia]. Pah mistään ”solidaarisuudesta”, ” jakamisesta” tai ”kaverille kanssa”. Nopeat elävät. Emäntä kitisee, ettei kertakaikkiaan mahdu enää huushollin lattioille molemmille samoja leluja, pitää jakaa ja leikkiä yhdessä.

Tässä oli harvinaislaatuinen tilanne, että Pipsu ehti samalle DIY-raksulaatikolle (kiitos kaikille kissablogisteille ideasta ja malleista, tämä on meillä oikein suosittu ja toimiva)  edes haistelemaan, missä raksut ovat. Miiru antoi tasoitusta noin viisi sekunttia, kunnes ammattilaisen ottein alkoi tyhjentää laatikkoa.

P1130412

Pipsukin saa yrittää…

P1130413

…mutta Miiru kyllästyy odottelemaan ja aloittaa ammattimaisen raksumetsästyksen.

P1130414

Pipsu sai syödä sentään pari raksua ennekuin Miiru suvereenisti tyhjensi pajatson. Miiru nauttii näistä tassutehtävistä.

 

P1130427

Pipsulle annettiin siksi aikaa toinen raksulelu, jonka se ehtikin omalla harkitsevammalla tyylillään selvittää. Pipsu on enemmän nenä- kuin tassutyöskentelijä, mutta kyllä se tassukin löytyi avuksi.

P1130433

Nää on nyt tyhjät…!

Halusin saada Pipsullekin onnistumisen kokemuksen, joten täytin laatikon uudestaan ja annoin Miirun seurata taustalta, sanoo emäntä tässä välissä.

P1130447

Oon herrasmies. Pitää antaa siskollekin mahdollisuus. (Emäntä käski sanoa näin.)

Kun Pipsu saa ensin harkita, mitä se tekee ja millä vauhdilla, se oivaltaa hyvin, mistä on kyse ja hoitaa homman.

P1130450

Mä saan tehdä tän nyt itte!

P1130459

Raksu ❤

P1130457

Lisää raksuja <3!

 

P1130467

… kaikki rullat hienosti käpälällä vedetty lattialle. Pipsu poistui tyytyväisenä. Mutta mitäs sieltä yhdestä rullasta pilkistää…?

P1130471

Tassuinsinööri on paikalla!

 

P1130472

…ja naps – raksut metsästetty!

P1130474

Pipsu innostui onnistuneesta nenätyöskentelystään ja koetti avata pussia, mutta nyt ei tullut enää nameja :-). Nämä ovat meillä THE Raksut.

Pipsu laatikossa

Minä sain tän LAATIKON! VOITTO!

P1130480

Mut mulla on masu niiiiiin täynnä, krooooh…

 

Tassutelkaa tekin!

-Pipsu ja Miiru –

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Aktivointilelu

    • Täälläkin jatkuu rullakeräys. Emännällä oli esteettisesti ja tuunauksellisesti haasteellisempi visio mielessä tästä rakennelmasta, niin pakko rakentaa ainakin toinen ellei Tirrellekin vielä oma raksulaatikko.Kissoillehan tällä emännän visiolla ei todennäköisesti ole suurempaa väliä :-).

    • Eikö olekin kissojen maku ihmiselle välillä mystistä?! Sitä nöyrästi tuo maisteltavaksi kissalle monenlaisia nameja ja sitten kun kissa päättää, ainakaan täällä ei ihan helposti mieltä muuteta :-o. Noiden lisäksi kuivatut kanapalat käy :-).

    • Jees, henkilökunnasta on hyötyä! Niitä pitää kyllä ohjata, opastaa ja muistuttaa, mutta meidän kissojen avulla tulee ihan kivaa lopputulosta. Muista pyytää sitten hyviä nameja! Meitä koettiin välillä huijata joillain ”terveellisisllä” raksunameilla, niin ei syöty ^.^!
      – Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s