Liian pitkiä päiviä

WP_20141008_010[1]

Ei oo sylittelyy, ei silitystä, ei korvien rapsutteluu. Tässä yksin oon, jotain purkkiruokaa viskattiin, ei oo kissanpetejä pöyhitty, ei ei… Niin huono tää kuvakin, ei sillä oo aikaa. Huoh.

Pipsu ovella

Ulos pitää päästä, MJAURRR! Ja ruohoo ja nuuhkuttelua. Ei selityksiä!

WP_20141008_014[1]

Tultiin tähän emännän jalkojen juureen, jos se huomais meidät nyt?

Meillä on ollut nyt tämmöistä, ollaan vähän harmissaan. Emäntä lähtee aikaisin, tulee kyl kotiin mut ei keskity illalla meihin, menee nukkumaankin vasta 23 jälkeen.Sanoo, et on ”kiireviikko”. Ei yhtään tykätä, pitäis elää säännöllisesti eikä riekkua yötä myöten. Ihminen, kuuntele kissojasi!

– Pipsu ja Miiru –

Mainokset

17 kommenttia artikkeliin ”Liian pitkiä päiviä

  • Hellohellohello! Ei huolta, minä tulen paikalle, kunhan nimi on vähänkin sinne päin, kehräys….hyrrrr! Viikonlopu on alkanut jo paremmin: on nameja, ulkoilua ja siitystä, olin yöllä kainalossakin kehräämässä, jeee.
   – Pipsu –

  • Siis u-se-am-pi-a iltamenoja samalla viikolla :-0??!! Nyt me sympataan teitä täpöllä, tää onneks kököttää kotona, mut silti koneella ja sanoo olevansa ”töissä”. Miten nää ihmiset sais palautettua oikeisiin aikatauluhin ^.^?!
   – Pipsu ja Miiru –

 1. Voi teitä! Meilläki on välillä tollasta, pitää kuulemma lukea johonki tärkeeseen tenttiin (Mami ja Iskä) tai tehä jotain ihme tietsikkahommia (Iskä). Miksei niitä muka voi tehä kissa sylissä? En mä ees kauheesti pussaile!

  Niin ja sit Mami on kans kauheesti poissa kotoota. Tai no ei se nyt oo, ku se on kipee, käy vaan jossain pakollisissa jutuissa. Toivon, ettei se parane nopeesti.

  • Eikö oo hämmentävää, et henkilökunta on pidempiä aikoja pois – luulis, et niillä on niin kova ikävä meitä, ettei voi keskittyy muuhun? Toi meidänkin kyllä sanoo, et tulee kotiin töihin ihan meidän takia; haluu olla kuitenkin samassa tilassa meidän kanssa, vaikka ei täysin annakkaan meille huomiotaan.

   Ollaan niin samaa mieltä tosta kissa sylissä! Me kyllä pusutellaan aika paljon… <3.

   Sillai sopivasti paranemista teidän Mamille, et saatte silitystä ja rapsuja, mut et Mamikin pääsee sit taas niihin tentteihin.
   – Pipsu ja Miiru –

 2. Eiköhän se siitä kohta helpota jos se emäntä on kerta maininnut, että on menossa kiireviikko – yleensä viikko ei kestä ihan kamalan kauan. 🙂 Kannatta kokeilla myös emännän housunlahkeessa roikkumista tai jos sillä on tietokone edessään niin sitten näppäimistölle maate, niin varmasti huomaa, että joku kaipaa huomiota.

  • Jooooo-oooo toi näppiksellä oleilu! Me myös tehdään niin, et kun emäntä räplää sängyssä / sohvalla kännykkäänsä, niin istutaan kännyn päälle, se on aika tehokasta.
   -Pipsu ja Miiru –

 3. Samassa veneessä / laukussa / pahvilaatikossa. Annan teille neuvon, vaatikaa paljon syliä ja rapsutteluja ja herkkuja heti kohta sen jälkeen, kun olette osoittaneet mieltänne niin, että emäntänne ymmärtää teidän olevan loukkaantuneita.

  • Kiitos kannustuksesta, onneks kissat tietää, mitä tää on! Nyt on viikonloppuna puskettu, vähän ulkoiltu, pusuteltu, silitelty ja rapsuteltu. Alkaa helpottaa, mut tiukkana pitää enski viikolla olla!
   – Pipsu ja Miiru –

  • Köhköh, sitähän toi emäntäkin ilmehtii, et se ”kiireviikko” voi tarkoittaa piiiiiiitkää aikaa. Mut nyt otetaan tänä viikonloppuna takas tän menneen viikon rapsut. Saatiin loppuviikostakin kolmena päivänä broilerinfilettä, se oli hyvä!
   – Pipsu ja Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s