Ihmisten kiireet

Miiru ja 5 tähteä

Annoin itselleni viisi tähteä, koska kissat nyt vaan on niin ylivoimaisia.

Arvatkaa, oliko totta, että emännällä olisi vain yksi kiireviikko? No ei ollut.

Ihan holtintonta oli menneellä viikolla: nukkumaan mentiin jatkuvasti myöhemmin kuin 23 ja sitten me jouduttiin ihan sen takia iltavilliämään ja sitten emäntä kielsi meitä ja laittoi ovia kiinni ja me jouduttiin naukumaan ja kynsimään ovea ja taas emäntä kielsi meitä ja…. ymmärrätte? Miksi emäntä ei mene nukkumaan klo 23?! Silloin olisi öisin talossa hiljaista ja rauhallista, hmph!

Kokeilin viikolla kaikkea, että olisin saanut huomiota: kehräsin, miu´uin,  nousin ensin syliin, sitten näppikselle ja lopuksi ehdottomasti kielletylle olohuoneen pöydälle (niinku tossa kuvassa ylhäällä köllöttelen), pussasin ja kiehnäsin. En ihan kovin hyvin onnistunut, mutta kyllä tästä viikosta kuitenkin selvittiin.

Miiru käsivarren alla

Menin kainaloonkin kehräämään, ettei emäntä menisi istumaan koneen ääreen. Tyhmä kone. Emäntä kuuluu mulle ja Pipsulle. Toi vaalee pulleropätkä on siis emännän käsivarsi eikä se kurista mua vaan oon strategisesti sijoittautunut ynnä emäntä ottaa toisella kädellä kännyllä musta valokuvaa.

Minulla oli sitkeän yrittämisen jälkeen valjastelupäivä. Miiru oli syyllistänyt emäntää sopivasti, joten kun minä määrätietoisesti istuin ovella, napitin emäntää silmiin ja nau´uin herkeämättä, lähdettiin valjastelemaan. Oli ihan kunnon lenkki, nuuhkutin pensaat, söin salaatit ja pyydystin pari lentävää lehteä. Tietenkin hillitysti, huom, minä olen strategi enkä juokse minkä tahansa liehuvan lirpakkeen perässä. Suunnittelu + salamanopea hyökkäys = saalis; noilla minä pelaan.

Pipsu takapihalla

Minä pääsin valjastelemaan!

Tämä viikko oli sikäli omituinen, että nukuimme yöt kissanpedeissä. Periaatteessahan ei voi mennä semmoiseen nukkumaan, minkä emäntä on ajatellut (ja ostanut) meille pediksi, pitää saada valita itse. Mutta koska emäntä oli tuhma eikä mennyt ajoissa nukkumaan, möksötin, enkä mennyt iltaisin sängyn jalkopäähän yöksi vaan alakertaan kissanpetiin. Hah, kärsiköön.

Pipsu kissanpedissä

Nukuttiin veikan kanssa vierekkäisissä pedeissä. Näättekö, Miiru pilkistää tossa oikealla.

Alkavalla viikolla meille on luvassa munuainen! Jooo-o. Ei niinku itselle, mutta syötäväksi. Ei oo aiemmin kokeiltu, joten jännää luvassa. Emäntä ei muista, minkä eläimen munuainen on kysessä, mutta me raportoidaan, kunhan nyt ensin nuuhkutellaan ja päätetään, syödäänkö sitä. Sitten päästään u-l-o-s, Tirre on meidän kanssa seikkailemassa, varmaan jahdataan hiirujakin. Semmoinen syyslomanen on alkamaisillaan.

WP_20141019_009

Meitä janotti tosi paljon automatkan jälkeen.

Ulos, ulos, ulos

Me ois haluttu heti ulosulosulos.

Mukavaa viikkoa kaikille, pitäkää ihmisistänne hyvää huolta, ne on niin söpöisiä.

– Pipsu ja Miiru –

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Ihmisten kiireet

  • Meillä aatelisilla on toiveemme; olen opettanut veljeni hyville tavoille.Hän on ihan liian joustava ja lipittelisi vettä ties mistä perusvesilasista, jos en pitäisi vähän kuria. Sänkypaikoista olemme kyllä samaa mieltä; pehmeää ja puhdasta. Lakanakaappi olisi mieluisin, jos emäntä sen sallisi ^.^!

   Kohteliaasti nyökytellen,
   – Kreivitär Pipsu –

 1. Kauheen myöhään valvottu! Ei niin! Voimia ja sitkeyttä kaverit!

  Saitko sinä Miiru muuten sen uuden pahvilaatikon silloin taannoin?

  PS. te kyllä tarttisitte ainakin 50 tähteä!

  • Ahhhh ja pahhh, mun laatikko, kurjastihan sen kävi. Emäntä sai töistä ihan tyylikkään laatikon, jonka se litisti työpisteensä seinää vastaan nojalleen odottamaan kotiinvientiä. Ja siellä se odottaa ja odottaa ja odottaa ja…

   Mutta kun me ollaan nyt lomasella, ulkonaolo korvaa tällä viikolla laatikon. Lisäksi saan availla yöllä vierashuoneen vaatekaappeja, ne on aika haastavia, kun niissä on semmoinen magneetti. Pitää raapia pontevasti.
   – Miiru –

   Tekisköhän emäntä tuohon pihamaalle meille oman Walk of Famen? Ois pysyvät tähtöset siellä… kurnau!
   – Pipsu –

 2. Vrk-rytmin säilyttäminen on kellontarkkaa puhaa. Kissahan on = herätyskello.
  Mennä nyt sekoittamaan hyväksi havaittuja rutiineja tuolla tavalla yö-valvomalla.
  Vaan on teistä taas kivat kuvat 🙂

  • Kiitos, kiitos, me ollaan kyl söpösii.
   Mut me annetaan noottia tämmöisistä poikkeamista :-o, kissojen kanssa ei pidä sotkea systeemejä. Ehkä kuiteskin palataan tällä viikolla vanhoihin nukkumatapoihin.
   – Pipsu ja Miiru –

 3. Yyh, munuainen! Siitä me ei tykätä. Mutta mamma muistuttaa teidän ihmistä huuhtomaan sitä kylmässä vedessä jääkaapissa, että se on sitten syötävää, jos sellaista tahtoo syödä 🙂

  • Kiitos muistutuksesta! Emäntä sanoikin meille, että ei sitä niin vain paketista suoraan lautaselle laitella, odottakaa, kissulit, odottakaa. Mimmoistahan se on, ihan jo kiinnostaa?
   – Pipsu ja Miiru –

 4. Ihmisten söpöydestä äääh no voi olla vähintään 2 mieltä… Mut te pärjäätte oikein hyvin! Ihmistä ei aina voi pitää kurissa, mutta teiän yritys on huippuluokkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s