Tien päällä

Me ollaan nyt puskassa, menossa, matkalla, maalla. Vaikka koettiin piiloutua, emäntä sai meidät koppaan ja täällä sitä nyt ollaan, on the road again.

WP_20141124_004[1]

Ihan ensin emäntä pyytelee tuolta meidän selän takaa anteeksi, että nyt se ei tällä viikolla oikein pääse tietsikalla nettiin kuin silloin tällöin iltamyöhällä. Se lukee teidän muiden kuulumisia nyt lähinnä kännyllä, mutta valitettavasti Windows-pohjaisen kännyn kautta  Bloggerin blogeihin kirjoitetut kommentit  näyttävät välillä katoavan :-(. Emäntä on sinnikkäästi selvittänyt ne sana- tai numerovahvistukset, mutta sitten se alusta yksinkertaisesti nielee kommentin.  Me  ollaan kaikki pahoillamme tästä väliaikaisesta kommenttihiljaisuudesta – palataan kyllä linjoille heti kun mahdollista!

Me päästiin mukaan emännän työreissulle ja mikä hurjinta, me matkustettiin sinne samassa autossa k-o-i-r-a-n kanssa! Emäntä sanoi olevinaan hauskasti ajomatkan jälkeen, että ottaa k-o-i-r-a-n uudestaankin kyytiin, koska me oltiin ihan hiljaa koko matkan, tuijotettiin vaan sitä  k-o-i-r-a-a. Aku on kyllä ystävällinen ja kaunis ja pörröinen ja ymmärtää namiraksujen päälle, mutta se  on  k-o-i-r-a. Me ei oikein tiedetä, mitä tapahtuis, jos tavattais vapaina käytävillä – riitäiskö tila meille kaikille?

P1140020

Ai mitä? Ettei oo mulle ja Miirulle omia sänkyjä? Pitää nukkua samassa? Oho.

P1140031

Me saadaan matkoilla syödä muutama ns. markettiraksu omien ruokaraksujen seassa. Ne on meidän mielestä todellisen loman merkki, ihan huippuhyvää! Emäntä vois joskus kertoa sen tarinan, miten tämmöinen juttu sai alkunsa.

WP_20141124_010[1]

Me villittiin yöllä vähän, avattiin kaappien ovet. Emäntä ei tullut nukkumaan klo 23, siks nii, pitäishän tää jo tietää. Tuo koppamalli on avarin, mitä emäntä on löytänyt, umpinaiset ei käy meille – tulee huutoa ja mekastusta.

WP_20141124_012[1]

Mua piti silittää yöllä. Emännällä on onneks aika automaattikäsi, että on kello mitä tahansa, niin silitys toimii. Ja kännykamera.

WP_20141124_008[1]

Tää matkavesimalja on tärkee.

Nyt ollaan täällä marraskuun vietossa Tirren luona. Ulkona on ihanaa. Me halutaan vaan ulos, ei haittaa loska, jää, vesi, lumi eikä muta. Uuuuuuloooosssss!

P1140046 P1140060

Nauttikaa tekin ulkoilusta!

– Pipsu ja Miiru –

Mainokset

28 kommenttia artikkeliin ”Tien päällä

  • Me lähetettiin Akulle tekstariterkkuja, että voidaan joskus vielä uudestaankin matkustaa yhdessä. Sillai varovasti toki, kunnioitusväli on hyvä olla.

   Me ollaan oltu paljon ulkona, jeeeeejessss!
   – Pipsu ja Miiru –

  • Aku ei kans ollut koskaan ollut kissojen kanssa samassa autossa, niin vähän emännät jännäs, miten menee. Mut ihan oli jees. Todennäköisesti Aku olsi ollut rohkeampi tekemään tuttavuutta :-).
   – Emäntä –

   Noi tuli taas. Toi tytönhupakko on ihan liian tuttavallinen, laitoin vähän rajoja, niin nyt ymmärtää taas paremmin.
   Minä lämpimästi kiitän purrrrrrauksista, hyrrrrrinäterveiset teidän kotiinne!
   – Tirre –

  • Oooo, palveluskunta lomailee?! Muistakaa pyytää sieltä joku nuuhkuttelutuliainen teille. Me aina tarkistetaan emännän matkalaukku ennen matkaa, niin sillä on muutama kissankarva kuitenkin mukana, jos sillä tulis kova ikävä meitä. (-Niinku sille tuleekin.- Emäntä -)
   – Pipsu ja Miiru –

 1. Coco on täällä ihan, että miten te votte olla k-o-i-r-a-n kanssa? Kerran tänne tuli semmonen valkoinen ja olin ihan paniikissa puussa sähisin sille kun se vaan iloisesti viiletti ympäri ämpäri. Onneks toi mun veikka Rufus on COOOL ja sitä ei k-o-i-r-a-t haittaa, aina ulkona jos semmonen tulee vastaa menee Ruffe nuuskuttelee ja k-o-i-r-a menee karkuun!!

  • Eeeeeeiiiiiii me ollenkaan olla rohkeita koirien kanssa, huiiiii. Meidän emäntä on haikaillut, että jos olisi semmoine tosi lempeä koira, jonka kanssa voitaisiin harjoitella kohtaamista, niin olisi tosi hyvä juttu. Mutta nyt mennään semmoisin askelin, mikä on mahdollista. Varovaista nuuhkuttelua kaukaa, se on viisainta.
   – Pipsu ja Miiru –

 2. Kuulostaa siltä, että teillä on ollut oikein mielenkiintoinen automatka. Pena kohtasi viikonloppuna bussissa koiran, mutta ei kyllä ääni hiljentynyt yhtään. 🙂

  • Me luetaan sun koirajuttuja aina ihan viikset pörhöllä uteliaisuudesta – sulla on oma koirakaveri o.o! Ois semmoinen kai aika hyvä juttu; emäntä sanoo, että kissat ja koirat voi tulla toimeen keskenään.
   – Pipsu ja Miiru –

 3. Hurjalta vaikuttaa, ja vieläpä koira! Mäkin näin yks päivä koiran ulkona, kattelin sitä kaukaa ja hivuttauduin lähemmäks. Se kuitenkin lähti ennen kuin ehdin tutustumaan sen luokse 😦

  • Me on kuultu, et jotkut koirat vois tulkita meidän tyylikästä ystyyvyydenosoitusta jotenkin pelottavana? Meidän emäntä on suojeleva erityisesti koiria kohtaan. Se sanoo aina, että kun meillä ei oo kokemusta koirista, niin me voidaan peloissamme käydä kynsillä siihen koiraan. Sit emäntä ottaa meidät syliin (tai oikeastaan yhden, kun kuitenkin on valjastelemassa vaan yhden kanssa kerrallaan) ja on kohtaamistilanteessa sen koiran ja meidän välissä. Sillai on mennyt hyvin.
   – Pipsu –

 4. Ai että K-o-i-r-a! Huh. Samassa autossa. Sellainen (vieras) hiljentää meidän kollit esim. eläinlääkärillä (niitä on yleensä aina siellä kun käydään). Sina on Sina eikä se enää ole silleen koira vaan jokin… Jokin häiritsevä tekijä, salarakas tai vähän isosuisempi kissa.
  Vahvahermoiset kissat teillä. Vai olivatko ne myös kuitenkin vähän kiinnostuneita…?;)

  Siloiset ja suloiset on turkit sielläkin!

  • Tuopas olikin hyvä näkökulma tuo eläinlääkäri! Oltiin nääs rokotuksilla ja samaan aikaan odotustilaan tuli keskikokoinen koira odottamaan vuoroaan. Menin naulakolle hakemaan takkiani, niin tarkistin ensin omistajalta, haittaako (kopeissaan penkillä olevat) kissat koiraa. Eivät haitanneet ja seurasin sieltä eteistilasta, että koira ei tosiaan ollut kateista kiinnostunut ja omani vain hiljaa katselivat odotustilaa. Hiljaisuuden vallitessa kantelin kopat autoon :-).

   Hih, Tirre pöllytti hieman Pipsun turkkia, kun neitokainen työnsi nenänsä vähän liian lähelle leidin häntää… Mutta nyt taas kaikkien karvapeitteet järjestyksessä :-).
   – Emäntä –

 5. Hiih, täällä kaikki muut ihmettelee ja kauhistelee sitä k-o-i-r-a-a paitti toi Sulo 😀 Eikä mekään lähetä tässä asiassa Sulon jengiin vaan ollaan kanssa ihan että öööö…., K-O-I-R-A ? Apua.

 6. Koira on ilmeisen hyvää matkaseuraa, pitäisiköhän kysyä koiraa lainaan seuraavaa lääkärikeikkaa varten 🙂 Mukavaa ulkoilua teille!

  • Joooooo, me rrrrrrrrakastetaan ulkonaoloa täällä Tirren luona maalla. Meillä on oma oja, kivikko ja pellonpiennar <3. Näin talvella tullaan tosi kiltisti sisälle, kun emäntä kutsuu. Pitää välillä vähän lämmitellä varpaita, sit taas ulos!
   – Pipsu ja Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s