Huomenna, huomenna…!

Mun piti ihan kiivetä tänne hyllyn lehtipinon päälle odottamaan, mitä kaikkea huominen pitääkään sisällään! Jännittää, mitä Marraskuun Murusten paketissa on, käytiin haistelemassa kirjekuorta, mut kuulemma ei saada avata vielä. Ollaan ihan täpinässä, emäntä kans, eli ❤ kiitos ❤  jouluyllätyksestä!

Toinen asia, mikä kans oli iso juttu, että saatiin naapurista uudet fasaanin siivet! Kaks kappaletta! Niitä me ei saada ennenkuin emäntä on kuivatellut suolan kanssa ne siivet leikkikuntoon, mut sitten höyhenet pöllyää… Meidän rakkaimmat leikkikalut on aika ekologisia: siipien lisäksi oksanpätkät, lyhtykoison kuivatut kukinnot, männynkävyt, tuohenpalaset, oljenpätkät. Mutta ei kuitenkaan unohdeta hiiruja ja palloa <3.

Huomiseen!  Silloin me ehkä koristellaan joulukuusi [uudestaan, sanoo emäntä].
–  Miiru –

Miiru odottaa joulua

On vähän hässäkkää tää joulunaika. Mutta  m-i-t-ä-h-ä-n  meidän paketeista huomenna löytyykään?

12 kommenttia artikkeliin ”Huomenna, huomenna…!

 1. Kirjekuren voi avata sielä on sisällä hienosti paketoitu lahja! 😉 Hyvää joulun odotusta, vielä pitäs jaksaa huomiseen HUII!! Oli ilo lähettää lahja tuntuu että se meni aivan oikeaan osoitteeseen kun sielä teillä on ollut niitä sairasteluita niin saatte meiltäkin hiukan piristystä! ❤

  • Kiitos, me odotetaan kaikki sitä pakettia innolla! Kissat on aika täpinässä, kun saavat olla sekä ulkona että nuuhkutella kaikki lattiolla olevat kassit, niille ihan juhlaa tällainen yltäkylläisyys.

  • Me ollaan kilttejä kissoja, meidän nukkumaanmenoaika ois klo 23, MUTTA meidän emäntä on ihan mahdoton – valvoo yli puolen yön! Arvaa nouseeko sitten aamulla antamaan meille ajoissa ruokaa ^~^?
   – Pipsu ja Miiru –

 2. Mä oonkin jo saanu yhen mun lahjan! Olin meinaan pari päivää sitten niin levoton, että mulle annettiin joulupaketitiin tarkoitettu uus lelu. -Devi-

  Hyvää joulua teille kaikille! Pian pääset Miiru avaamaan lahjoja 🙂 -Mirene-

  • Jeeee, hyvä juttu sulle, lahjat on ilahduttavia! Kun mulle ei tarjottu kuin silitystä eikä mitään kivaa pakettia, niin avasin viime yönä kolme kaapinovea; kiinnosti tietää mitä niiden takana on. Kohta pakettiin tassuiksi.
   – Miiru –

  • Oijoi! Me koetetaan saada toi emäntä liikkeelle, jos se vaik jo huomenna sais meidän seikkailut julki. Emäntä on ollut epäluuloinen meidän suunnitelmista, koska me ei olla näin päiväsaikaan kiinnitetty joulukuuseenkaan mitään huomiota, kävelty vaan ohi palloista ja koristenauhoista. Se epäilee yöhyökkäystä. Saas nährä ^.^!
   – Pipsu ja Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s