Mukavia uutisia

Tirre eläinlääkärissäEmäntä: Tirre oli maanantaina eläinlääkärissä kontrollikäynnillä ja terveystarkastuksessa. Pari viikkoa sitten rokotuskäynnin yhteydessä katsottiin takapuolessa ollut tuore raapaisujälki, paikattiin ja hoidettiin. Tirren piti olla sisällä viikko, pitää kauluria viikko, haavaan piti laittaa voidetta viikon ajan.

Jo aiemmin totesinkin, että näistä toteutui tuo voiteenlaitto, sekin vain muutamana päivänä. Muuten kissa eleli entiseen malliinsa.

Kerroin sekä vastaanottovirkailijalle että eläinlääkärille, kumman tahto oli toipilasaikana voittanut. Sain ymmärtävää nyökyttelyä osakseni. Lääkäri tarkisti pepun ja totesi haavan parantuneen erittäin hyvin. Jeespäjees.

Tirre eläinlääkärissä 2

Työnsin naamani kiinni tähän ristikkoon ja tein ilmeitä. Mitäs laittoivat tänne!

Terveystarkastuksesta Tirre ei niin välittänyt, marmatti stetoskooppia ja liikaa lähentelyä; vähän näytti tassuakin eläinlääkärille tämän tutkiessa hännänalusta. Lahjontaraksut sentään suostui syömään niin lääkärin kuin apulaisenkin kädestä. Pissinäytettä ei nyt tässä kohdin saatu vietyä mukanamme, siirrettiin näytteenanto kevääseen hammashoidon yhteyteen. Rouva on muuten hyväkuntoinen – sydän pompottelee hyvin, nivelet liikkuu, lonkat ok, samoin silmät, nenä, korvat, paino – mutta tosiaan keväällä mennään hammaskiveä poistattamaan, takahampaissa oli vähän.

Tirrekin sai reseptin nestemäisestä matolääkkeestä, seuraava madotus on maaliskuussa. Katsotaan sitten, mitä rouva on mieltä – en todellakaan tuudittaudu vielä helppoon lääkkeenantoon :-o.

Miiru kopassaSamana  maanantai-iltana tapahtui meidän Joulun Ihmeemme. Miiru kopassa 2

Miiru ei tunnetusti ikinä, koskaan, milloinkaan, mene vapaaehtoisesti itse kantokoppaan. Tirren käyttämä koppa kiinnosti kuitenkin niin paljon, että Miiru ensiksikin meni istumaan ristikko-oven eteen ja koetti saada tassulla koppaan lääkärikäynnillä jääneitä namiraksuja. Kun varovasti avasin oven, Miiru asteli koppaan, söi raksut  ja asettui nukkumaan.

Vaikka myöhemmin Pipsukin tuli tutkimaan samaa koppaa, Miiru piti valloittamansa paikan ja nukkui vielä hyvän tovin iltaunia.

Tänään tiistaina lumipyry on viheltänyt vaakasuoraan ikkunan takana, ilma on lauhtunut miinus viiteen asteeseen.Ovatko kissat olleet ulkona kinoksista huolimatta… Oi, kyllä!

V__A836

Valma

V__F59F

Vieno

Kolmas mukava uutinen on, että  kissasisarukset Valma ja Vieno ovat saaneet oman kodin, ihanan kissaystäväkodin!

Tytöt kotiutuivat joulun alla Tessan perheen luo. Leikki- ja hyppyharjoitukset ovat pienen ujostelun ja paikkojen tutkimisen jälkeen hyvässä vauhdissa, sopivia nukkumapaikkojakin testataan. Onnea ja iloa niin kisuille oman kodin ja palvelusväen löytymisestä kuin ihmisväelle hurrrrrrmaavista uusista karvatassuista!

Pipsu  ja Miiru: Uusi vuosi lähestyy. Minkähänlainen  tervehdys me teille huomenna tassutellaankaan?! Jäädään tänne keksimään, nähdään huomenna!

Mainokset

12 kommenttia artikkeliin ”Mukavia uutisia

  1. Ihanaa että Tirren pylly on kunnossa! Ruffekaan ei tykkää lääkäreistä enään yhtään kun sielä niin monesti käynyt lyhyen ikänsä aikana ja Cocon kanssa ollaan oltu kerran lääkärissä silloinkun se oli pentu, eli jännittää aika paljon mitä seuraavalla rokotuskäynnillä käy, huii!! Onne kisut niin hupsuja kun välillä koppa on hirveä paikka ja välillä maailman mukavin ❤

    • Tirre on tomera emäntäkissa, pyörittää kyllä suvereenisti tassunsa alla talon toimintaa :-D. Lääkärissäkin napitti paikallaolijoita rauhallisesti, mutta tosiaan laittoin napakasti hanttiin kun peppua kohden alettiin tutkia. Toivottavasti Cocolla ja Rufuksella on kiva käyntikokemus ensi kerralla, niin jäisi parempi muisto sinänsä tärkeästä paikasta.

    • Kiitos paljon, näin koetetaan luottaa. – Tirren emäntä on edelleen sairaalassa; odotellaan, minkä verran kuntoutuksella on mahdollista parantaa oloa. Tirre lähettää kyllä joka päivä kehräysterveisiä emännälle :-).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s