Valoa kohti

Täällä jälleen! Meillä oli sekä tahmea että vilkas vuoden alku. Ensin emäntä juuttui sängyn pohjalle sairastamaan ja meidän piti hoivata emäntää. Onnistuttiin muistuttamaan säännöllisistä ruoka-ajoista ja ulkoilun merkityksestä eikä oikeastaan tullutkaan muutoksia meidän päiväohjelmaan; ruokinta pelasi ja ulko-ovi kävi meidän toiveiden mukaan.

Kun saatiin emäntä lopulta hilattua pystyasentoon, eikö jouduttu taas autoon ja ajettiin omaan kotiin.

Luulisi, että siellä olisi keskitytty taas ruokailuun ja leikkimiseen, mutta emäntä häipyikin kolmeksi päiväksi lähestulkoon kokonaan. Puhui työntekijäpäivistä ja että hän kipaisee aina iltapäivästä pläjäyttämässä jotain ruokaa lautaselle ennekuin  menee taas iltatilaisuuksiin. Ehhh?

Pipsu ja täkki 1

Tällä lailla emäntäkin oli vuoden alkupäivät täkin alla. Taisi kylläkin nukkua.

Pipsu ja täkki 2

Njaaa…, ei tää nyt hassumpaa ois. Mut emäntä on niin kova potkimaan, että samassa sängyssä on vähän levotonta. Jos emäntä vois nukkua tossa lattialla sängyn vieressä?

Just kun oli totuttu olemaan taas omassa kodissa, niin eikös taas autoiltu. Me ollaan nykyisin niin tottuneita tähän ajamiseen, ettei  menty edes piiloon, kun alettiin tajuta, että taas on autoilua luvassa. Emäntä oli hämmästynyt ja se aina myhäilyttää meitä. Ihmisen hämmästyttäminen on veikeää.

Miiru lumipyryssä 2

Hmmm… sisälle? Meen, en, meen, en, meen, en, meen, en, meen. Eiku en meekään.

Tirren emäntä on edelleen sairaalassa eikä vielä tiedetä, miten tästä eteenpäin. Tämä on kaikille uusi tilanne ja me koetetaan olla kivoja Tirrelle.  Minä Miiru nukunkin Tirren kanssa samalla sängyllä ja minä Pipsu syön samaan aikaan Tirren kanssa enkä yhtään läpsi Tirreä pepulle. Tirrellä ja meidän emännällä on semmoinen oma leikki, jota ne on monet vuodet leikkineet ja nyt Tirre hakee emäntää leikkimään lähes joka ilta. Se on liikuttavaa, sanoo meidän emäntä. Leikissä Tirre menee piiloon pöydän tai tuolin alle, emännän pitää etsiä Tirre ja sitten ne juoksevat ympäriinsä Tirre edellä ja emäntä perässä. Tirre voisi leikkiä tätä vaikka kuinka kauan: meidän pullero emäntämme puolestaan hegästyy eikä jaksa leikkia kovin pitkään. Harjoittele, ihminen, harjoittele!

Ulkona ollaan niin paljon kuin voidaan. Mikään sää ei estä ulkoilua, muistakaa!

Semmoinen varoituksen sana kuitenkin vielä näin vuoden alkaessa. Emäntä nääs istui tässä koneella, kun minä Pipsu päätin mennä tsekkaamaan emännän tavarat siihen selän taakse. Onneksi emännällä on silmät takaraivossa ja korvat hörössä, joten emäntä nappasi minut kiinni aivan heti. Tunnusti heti nöyrästi, että hänen vikansa; oli jättänyt kassin kesken  purkamisen sängylle. Minulle ei tie-ten-kään olisi käynyt mitenkään, olen vikkelä, nokkela ja nopea liikkeissäni, mutta emäntä puhkuu jostain syystä tuossa vieressä, että vaikka täkin alle saa kaivautua, muovikasseihin ei. Hmmm, kaikkia sääntöjä ihmisillä onkin.

WP_20150111_004Hyvää ulkoiluviikkoa kaikille, muistakaa leikkiä (paitsi ei muovipusseilla) ja olla mukavia toisillenne!

– Pipsu ja Miiru –

Ps. Kissaillaan-blogin paketti on saapunut, iloinen kiitos, ja me kerrotaan siitä tällä viikolla lisää!

Mainokset

24 kommenttia artikkeliin ”Valoa kohti

 1. Voi harmi, että Tirren emäntä on vieläkin sairaana 😦 Onneksi sentään Tirrellä on hyvä olla myös sielä Pipsun ja Miirun hellässä huomassa. Paljon paranemisia sinne päin ja toivottavasti siellä tervehdyttäisiin ❤ Ja vautsi, ootte päässeet ajeluille moneen kertaan se on hieno juttu se, tuleeko teistä Rallikuskeja? 🙂

  • Me ollaan kiedottu Tirren isäntä ihan tassun ympärille, meillä on aikas mukavaa. Autoilla ei niin välitettäis, mut oman emännän kans on kuiteski kiva olla. Ootetaan Tirren emäntää kotiin!
   – Pipsu ja Miiru –

 2. Teillä vasta kaikenlaista on ollutkin! Aika paljon matkustustakin, ja sairastamisia. Hyvä että teidän oma emäntä parani, ja kaikkea hyvää myös Tirren emännälle ja muulle kotiväelle!

  Muovipussit ei tosiaan ole hyviä paikkoja kissoille, näin meille opetettiin jo pienenä. Jänniä ne kyllä olisi.

 3. Hyvä Tirre! Minäkin tykkään leikkiä ihmisten kanssa piilosta ja hippaa, se on hauskaa! Kun vain saan laiskan ihmisen houkuteltua siihen mukaan..

 4. Paljon paranemisia Tirren emännälle! Onneksi te kissat olette reiluja Tirrelle ja emäntänne intoutuu leikkimään sen kanssa 🙂

 5. Onneks Tirre saa olla hyvässä hoidossa. Ja toinen juttu – ihmisten hämmästyttäminen ON tosi hauskaa! Hih!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s