Kissahoitolassa

Sohvalepoa

Tää on aktivointilähelläoloa. Nyt emäntä voi tulla ja silitellä meitä.

Pipsu: Siis emäntä on. Ollaan uupumatta hoidettu emäntää sieltä sairaalasta paluun jälkeen; emäntä on saanut olla meidän Täyden Palvelun Kissahoitolassa. Heikkoa ja huteraa tuo hänen olonsa on ollut, toipuminen on ollut hidasta. Emäntä on yrittänyt välillä olla töissäkin, mutta sitten se on ihan kanttuvei kotiin tullessa, ei jaksa tehdä mitään. Viikonloput ovat menneet levätessä.

Miiru: Yhtenä iltana antoi iltaruuankin vasta klo 23. Sanoi, että nyt ei vaan jaksa. Käytiin kyllä pyytämässä useammankin kerran! Nukkui vain sitkeästi. Kyllä sillä kaikki tulehdusarvot alkaa olla normaalissa, mutta välillä on kipuja. Huomenna menee ravitsemusterapeutille oppimaan, mitä nyt saa syödä ennen leikkausta, ettei vaan ärsytä sisuskaluja. Nyt se elää aika pitkälti raejuustolla ja hedelmillä.Ja viilillä, piimällä ja rahkalla. Mikähän ton ruokavalion nimi vois olla? Lakto Lovers?

Pipsu: Täyden Palvelun Kissahoitola sisältää 24/7 silmälläpidon. On venytetty omia rajojamme, minä esimerkiksi nukuin alussa emännän kanssa kaikki yöt – normaalisti en todellakaan, oma sänky olla pitää.  Yöllä heräsin tutkimaan, hengittääkö ja nuolin sitten molemmat ranteet samalla. Sama aamulla ennen vahdinvaihtoa. Nyt nukun jo yöt muualla, mutta kerran yössä käyn  tarkistamassa tilanteen.

Miiru: Mun eka työ aamulla on käydä pussaamassa emäntä hereille. Usein pitää pusuttaa monta kertaa ennenkuin se jaksaa lähteä liikkeelle. Pipsu odottaa aulan tasanteella ja sitten me saatetaan emäntä alakertaan yhdessä. Mun  työvuoro on erityisesti illat: meen syliin olemaan, mua pitää silitellä ja rapsutella. Sit aktivoin emäntää laittamaan namuja meidän älyleluihin, se on niinku win-win -juttu, liikuntaa kaikille.

Jos emäntä on koko päivän kotona, me nukutaan sen lähellä jossain näköetäisyydellä. Illalla ollaan kans koko ajan jossain lähellä. Se on multa iso myönnytys, koska kyllä kolli tarvitsis omaa rauhaa ainakin yhden 16 tuntia päivässä. Nytkin pyöritään emännän jaloissa, itse asiassa iltavillitään ekan kerran pitkiin aikoihin.

Pipsu: Emäntä on liikuttavan iloinen siitä, että me ollaan lähellä. Se kehuu meitä, että me ollaan hänen parhaat kotihoitajansa. Korostan, että minä _en_ edelleenkään pusuttele ketään enkä ole sylissä. Mutta lähelläolo, se on mun juttu!

Iltavuoro

Oon tälleen söpönä emännän lähellä, niin siitä tuntuu kivalta ja sit se paranee aina pikkuisen lisää. Tämmöinen on meidän klinikan hoitofilosofia.

Ps. Emäntä kiittää kaikista kannustavista kommenteista ja paranemisen toivotuksista! Tästä blogiyhteisöstä on tullut tämän vajaan vuoden aikana tärkeä ja merkittävä osa elämää. Kiitos huolenpidostanne!

Pipsu:  Emäntä herkistelee nyt tuolla. Sanoi sit lisäksi, että nyt se aloittaa vastaamaan noihin edellisten postausten kommentteihin ja sitten lähtee blogikierrokselle lukemaan, sillä on tosi paljon kiinniotettavaa! Ja tykkää päästä taas kommentoimaan <3!

Mainokset

30 kommenttia artikkeliin ”Kissahoitolassa

 1. Ihanat Pipsu ja Miiru kun huolehditte! Ihmisistä täytyy kyllä pitää hyvää huolta, ne on ihan käteviä olemassa kuitenkin (se pinsettiote ja kaikki!). Ja ne saa herkistymään ja liikuttumaan niin ihmeellisen vähällä! Olkaa vaan sen lähellä paljon.

  Paranemista emännälle! Aika tiukalle se tuntuu ottavan kyllä.

  • On kyllä ahkeroitu, itsekin tunnustetaan. Laajennettiin toimintaa liikkuvaksi hoitolaksi ja nyt on pidetty osaltamme huolta myös Tirren emännästä.

   Isännät ja emännät on kyllä tärkeitä, niin joskus on hyvä antaa niille spesiaalihuolenpitoa.
   – Pipsu ja Miiru –

   Emäntä kiittää :-)! Pomppuista tietä on olllut, mutta päivä kerrallaan eteenpäin koetellaan mennä.

 2. Onneksi on lähellä tämä Täyden Palvelun Kissahoitola! Erinomaista hoitoa saat. 🙂

  Ja onneksi jo paremmin asiat! Pikaista paranemista! Ota niistä kissoista mallia ja ota rennosti. 🙂

 3. Ihanaa, että olo alkaa jo paranemaan, inhottavaa tommoinen sairastelu. 😦 Hyvä, että siellä on kuitenkin maailman parhaat hoitajat jotka tsekkaavat vähän väliä emännän kunnon. Toivottavasti leikkaus menee paremmin kuin hyvin 🙂 Pikaista paranemista ♥

  • Kiitos paljon :-): Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [Hupsis, anteeksi, Miiru päätti tulla näppikselle tsekkaamaan kommentteja :-D. Saattaa olla jokin kevätkannustus Sulolle ja Namulle?]

   Eli tosiaan pikku hiljaa eteenpäin. Helpointa on, jos päivällä saa hieman levätä pariin otteeseen ja sitten taas jatkaa töitä.

  • Kiitos paljon :-)! Tosin kissojen mielestä taitaisi kohta olla enemmän toiminnan kuin pötköttelyn aika, semmoista pientä liikkelletönimistä taitaa olla liikkeellä. Mikäs, kun aurinko paistelee ihanasti ja liikkumiseksi riittää terassilla hengailu. Just sopivaa ainakin emännälle :-D.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s