Tirrellä on sanottavaa

Tirren mielipide

Ekakski, NOI on taas _täällä_. Se poika on ihan kelvollinen,mutta tytönhupakko on ruvennut vaatimaan lisää omaa reviiriä. Että taaaaas pitää nuorisoa opettaa, niin ei jaksais.

WP_20150320_011[1]

Tokakski, mun kajalit on tän talon parhaat. Lisäkski ton oven takana on _mun_ valtakunta.

Rentoutuminen aurinkoläikässä 1

Kolkikski, kissalla pitää olla oma aurinkoläikkä.

Rentoutuminen aurinkoläikässä 2

Tämmöstä oli mulla nyt mielessä. Voikaa hyvin!

Mainokset

22 kommenttia artikkeliin ”Tirrellä on sanottavaa

 1. Nyt ollaan asiassa! Tuo aurinkoläikkä pitäisi nyt ihan aluksi saada lakisääteiseksi jokaiselle kissalle.

  Ja sulla on tosiaankin kauniit rajaukset silmissä! Koita myös jaksaa nuoriso-ohjaajan tointa. Kyllä ne siitä viisastuu kunhan kasvavat. Vaikka me ei kyllä tiedetä onko Pipsu hupakko, mutta jos on, niin viisain se on ohjata ja kasvattaa nyt. Jos ei kasvata ja ohjaa, se jää pian hupakoksi koko iäkseen, ja mitä SIITÄ sitten tulisi?

  • Hmmm, tuossahan on kyllä asiaan, tunnustan. Probleema on ollut, että se tytönhupakko läimii _mua_ pepulle, niin jos se ei siitä luovu, niin opetan vähän reippaammalla tassulla…! Mutta periaatteessa mulla ei oikeastaan ole NOIta vastaan mitään, yllättävän sutjakkaasti on yhteiselo mennyt. NOIilla on aika hyviä namusia, mulla on maistamisoikeus.

   Meen nyt aurinkoläikkään tuumimaan opetusohjelmaa, moikka!
   – Tirre –

 2. Tirre laita penikat kuriin ja sano kuka on pomo, eihän toi oo kivaa että sua tullaan määräileen, ei sitten yhtään! Mullakin välillä meinaa hermot mennä kun toi pienempi alkaa jotain uhoomaan mut onneks se kuuntelee sit lopulta minua Herra Rufusta!

 3. Tirre olet niin kaunis! Voitko kuvitella, että meidän emäntä tunki itsensä (ja tuolinsa) talon parhaaseen aurinkoläikkään? Meidän onneksi emäntä ei voi kauaa istua ja saatiin tuoli takasin itsellemme 😉 T: Sulo ja Robert

  • Vei _läikän_?!!! Eiiiii, mitä kaikkea pitää ihmisiltä odottaakaan!

   Mut joka tapauksessa teidän emännälle paranemiskehräyksiä, se aurinkoläikkä kyllä vauhdittaa hyvää mieltä ja toipumista, kissathan tietää tän, siks ne läikät on arvokkaita, purrrrr…!
   – Tirre –

  • Meillä on pieni huoli, onko kaikki kunnossa Tirren vatsassa, Tirre on näet ollut aiemmin kevyempi . (Turkki on aina ollut mitä muhkein :-), se hämää hieman painoasiassa.) Ollaan menossa tutkimuksiin nyt keväällä. Nimittäin Tirre painaa 3,8 kg normaalisti, mutta tämän vuoden alussa paino pomppasi vähän yli kilon lisää. Katsotaan nyt, onko semmoista normaalia talvipainoa, joka kesällä lähtee pois, vai onko sinne tullut seniorilisää (toivottavasti ei kuitenkaan mitään sairausdesta johtuvaa lisää).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s