Polut risteävät sovitusti

Pipsu: Täytyy kerrata tätä reviirinvaltausta. Tirrehän on siis tän kukkulan – no, oikeestaan aika monenkin – kuningatar, siitä lähdetään. Meidän nuorempien täytyy siks löytää ne polut, joita saadaan kulkea.

Miiru on sillai chill, se ottaa kaikkien kanssa rennosti ja tulee toimeen. Mä oon säpäkämpi, emäntääkin nootitan oitis, ihan aiheesta kyllä. Otan tilan haltuun, pidän puoleni. Ääntä lähtee ja käpälä käy.

DSCF7481

Yhtenä aamuna laskin suotuisia tassuttelureittejä.

DSCF7482

Tarkkana pitää olla.

Tirre on aina tehnyt naapurin kissoille selväksi, kuka kulkee näillä tiluksilla mihinkin aikaan ja mihin suuntaan; homma pelaa. No Lumipallo (se on meidän käyttämä koodinimi) on tosta naapurista semmoinen salskee leikattu kolli, joka tykkää kävellä tietä pitkin naapurista toiseen, ei likaa tassujaan pelloilla. Tirrehän heti alussa ohjeisti, et ei hänen nähtensä kävellä siitä meidän portaiden edestä. Ne kävi vähän kissatarinaa ja sit fain, löys tavan toimia.

Täällä tunnetaan talojen kissat ja tiedetään, kuka on mistäkin. Meille pidetään kuria, jos tehtäis jotain kepposta, mut ollaan kuitenkin suosittuja, kun sit näillä pihamailla ei hiiret ja myyrät paljookaan juhli – kiitos meidän.

Mun on pitänyt tänä keväänä selvittää mun ja Lumipallon välit. Niinku kerroinkin tuolla aiemmin, niin minä artikuloin selvemmin sen nurmikonpalan omistajuuden. (JooJOO, Miiru auttoi, myönsin.) Emäntä kuulemma tarkkailee nyt, miten muuten meidän yhteiselo jatkuu.

Mun mielestä meillä kaikilla menee oikeestaan aika hyvin nyt. Tirre valvoo valtakuntaansa ja on kiistaton The Cat, mulla ja Lumiksella on sovitut polut ja Miiru saa hölläillä missä huvittaa. Tiiän, et Lumis kävelee edelleen tietä pitkin, jos minä tai Tirre ei osuta näkemään, mut olkoon. Pitää kissafeloushippiä sit kuiteskin olla. Piis.

DSCF7492

Lumipallo: Tsäppädäppändää… tässä kävelen keskellä teidän tietä, trallallaa…

DSCF7491

Lumipallo: Laalalaalallallaa…meenpäs tästä tien yli ja teidän pikkurappujen ohitse, dimdadumdum…

Mainokset

15 kommenttia artikkeliin ”Polut risteävät sovitusti

 1. Teillä on siel kova homma vahtia, ettei joku riko sääntöjä! Meillä on paljon helpompaa, kun asutaan täällä kaupungissa, ei tänne korkeelle kukaan tuu rajakiistoja selvittään 🙂

  • Kissoilla on aina jotain _tekemistä_, vaikka emäntä joskus sanookin, et mikäs meillä, kun siivous pelaa ja ruoka tulee nenän eteen. Ei ihmiset aina _ymmärrä_, mitä kissana oleminen vaatii. Taitolaji tää on!
   – Pipsu ja Miiru –

 2. Teillähän on reviirit ihankuin soturikissoissa, vahditte omaa klaania ja hyökkäätte jos tuntemattomat tulee teiän reviirille. Oijoi, luin taas ihan liian monta tuntia kirjaa.. Eipä se haittaa ehkä nään taas kissamaisia unia ❤ Lumipallo on aika söde vaikkakin uhkarohkea 😉

  • Lumipallo on todella valloittava kissa 🙂 Se käy meillä ja toisessa naapurissa välillä siliteltävänä, kävelee olohuoneeseen tervehtimään. Reviirit alkaa olla sovitut, joten kissoillakin on suht rayha maassa, vaikka valvonta tosi pelaa. Miiru muuten käy vastavuoroisesti Lumipallon kodin takapihalla myyrätilannetta tarkkailemassa!

 3. Joku vvoisi luulla, että toi ammattikissan elämä olisi jotenkin helppoa, mutta ei se ole,.Pitää pitää kuria, olla diplomaatina ja vartijana ja vaikka minä muunakin. Respect kaverit ! Aikamoinen jobi teillä on siellä !
  t. Triolat + N

  • ”Ammattikissa” – erinomainen sana. Emäntä on hurmaantunut teidän blogitekstien sanoista, teillä on aina niin näpsäkkää kieltä!
   – Emäntä –

   Niin ON työtä! Ja saako siitä yhtään ylimääräistä namua??? Ehei, eikun matolääkkeitä hankitaan; kuulemma tänä vuonna kuuri tulee joka kolmen kuukauden välein ^_^!
   – Tirre, Pipsu ja Miiru –

 4. Reviirineuvottelut on aika kinkkisiä joskus. Mutta pysyyhän mieli virkeenä, kun valvoo intressejä. Mustakin Lumppis näyttää aika komeelta jäpältä….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s