Iloinen uutinen

Tirre tervehtimässä

Äitini on surrut sairaalassa ollessaan, muistaako Tirre häntä enää. Tänään heille järjestettiin mahdollisuus tavata. Tirre istui  tyynesti äitini sylissä, nuuhki varovasti käsiä ja pyjamaa. Villavan turkin pehmeän kosketuksen muisto säilyköön äitini käsissä ja lohduttakoon ja rohkaiskoon silloinkin, kun säryt ja muistin sumu ja varjot piinaavat.

Tuon lämpöisen kohtaamisen lisäksi saimme kuulla tänään, että pitkän odotuksen jälkeen äidilleni on löytynyt hyvä laitospaikka. Sinne saa viedä myös omia tavaroita ja vaatteita – ja Tirren vierailu on mahdollista :-).

On ollut hyvä päivä!

– Emäntä –

Mainokset

13 kommenttia artikkeliin ”Iloinen uutinen

  1. Mahtavaa! Kerrassaan mahtavaa että on järjestynyt hoitopaikka ja Tirren tapaaminen, ja vielä että Tirren tapaaminen on jatkossakin mahdollista! Tuollaiset vierailut saattavat rauhoittaa muistisairasta pitkäksikin ajaksi. Ja onhan se joka tapauksessa miellyttävä tilanne. Tosiaankin, kauan säilyköön Tirren muisto äitisi mielessä ja kosketus sormissa!

    Voimia teille!

  2. Täälläkin meni ”roska silmään” tuosta kohtaamisesta ♥. Hyvä ja turvallinen laitospaikka on tosi tärkeä sekä sinne muuttavalle, että omaiselle.

  3. Ihana kohtaaminen. Minun äitini asui aikoinaan palvelukeskuksessa, jonka henkilökuntaan kuului myös kaksi kissaa. Ne nukkuivat milloin kenenkin vanhuksen vuoteessa ja viettivät varsinaisia kissanpäiviä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s