Työnjohto ja ohjeistus

Tirre: Nuorille  mahdollisuuksia ja nuorille mahdollisuuksia…. joopa joo. Parhaani mukaan yritän opettaa noita penskoja ohjeistamaan, saas nähdä, miten ne selviää näistä kevättöistä. Koetan pysyä tyynenä tässä tarkkailuasemassa, työnjohdossa siis,  mutta tiukkaa tekee, tiukkaa tekee. Heti meen avuksi, jos toi noiden emäntä alkaa hutiloida… Osaakohan noi nuoret... Pipsu: Suunnittelu on tärkeetä. Kato, tästä näiden pensasmustikoiden ympäriltä nää ruohot pois ekaks. Ja pitäis kyllä lannoittaa ja kitkeä noi puskien juuret vapaiksi, sitten kate ja… Miiru: Nää vadelmapenkit pitää kans hoitaa. Mutta tässä on kyllä kävellyt hiiru, nuuuhnuuh, tää on mun homma, maiskis! Täällä on töitä ja täällä ja... Pipsu: Mikähän tää on? Pitäiskö tässä olla emäntä jotenkin mukana käyttämäss?
Miiru: Outoa. Ei tää tästä kyllä oo liikkunut hetkeen. Emäntäääää…?! Hohoi?! Mihin emäntä taas hävisiPipsu: Emäntä?! Töihin, huhuu?! Miiru: Eikä tää neulaskasa tästä itseksiään liiku. Hopihopi!Emäntäääää...  Tirre: No, aina pitää jostain aloittaa, ei tää nyt niin heikko versio ollut vaikka emäntä hävisikin, huoh. Meenpä päikkäreille, tsau! No oli siinä yritystä

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Työnjohto ja ohjeistus

 1. Onpa sinulla Tirre kova työ! Opettaa noita penskoja ja vielä vahtia siinä sivussa että ihminen ei karkaa. Ei ihme että alkaa väsyttää.
  Näyttävät kyllä olevan kehityskelpoisia mukuloita 🙂

  • Tuo tytönheitukka yllätti! Sehän ihan oli laittaa sen emännän kunnolla hommiin, osasi vaatia laadukasta työtä. Täytyy miettiä, jos en ärähtäisikään sille jatkossa enää niin helposti.

   Tuo poika on kyllä komea ja niin miellyttäväkäytöksinen!
   – Tirre –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s