Kolme vee ja kolme päivää

Me ollaan nyt sen verran vanhoja. Ei hassumpaa. Ollaan saatu tänäänkin namusia, mielellään nääs vietetään juhlaviikkoa ihan vain yhden päivän sijaan.

Ekaks  meidän viralliset juhlakuvat:

Pipsu 3vee 0

Kaunis poseeraus, mietteliäs katse tulevaisuuteen. Aikuisen kissan tyylikkyyttä ja suloa. Vastuuntuntoinen ja huolehtiva.

Miiru 3vee 0

Tjaa-ah. Luonteenomainen poseeraus, rentoutta ja onnellisuutta 6 kg, leppoisa ote tulevaisuuteen. Pientä kuorsauksen tuhinaa, no worries at all!

Meillä on ollut oikein juhlavaa. Emäntä vei ekakskin työpaikan tyhy-retkelle meiltä kakun (laitettiin rakkaina terveisinä pari kissankarvaa sinne joukkoon) ja saatiin sieltä videotervehdys: ne lauloi meille onnittelulaulun <3.

Pipsu ja Miiru 3vee 2

Näyttää siltä, kuin ois laitettu kuivattu luumu koristeeksi tohon kakkuun, mutta se on viinirypäleen puolikas, jonka kakkulapio painoi mutkalle. Ihan syötävä tuosta tuli, kovasti kyllä emäntää ohjeistettiinkin.

Illalla sitten tuli Misu-mamin kotiväki meille.

Täytyy tässä kohdin muistuttaa, että periaatteessa me emme oikein hyväksy vierailijoita emmekä siten näyttäydy. Tiedättehän, ensin se ovikellon soittelu, sitten kovasti puhelevat emännän kanssa ( ja aika kauankin, hmph) ja voivat yrittää silittää. Mutta meidän hämmästyttämis-linja jatkuikin tämän vierailun kohdalla.

Pipsu: Minä jatkoin nukkumista terassilla näköalapaikallani, taisin vilkaista tulijoita ja sitten käänsin kylkeä.
Miiru: Minä menin yhteen aika helppoon piiloon ja kun emäntä tuli etsimään minua, annoin ottaa kiinni ihan vaivatta.
Emäntä toi meidät näytille ja niin kävi, että Pipsuhan otti ilon irti, kehräsi ja puski. Aika paljon karvoja jäi Misu-mamille terveisiksi, mutta nämä vierailijat ovat onneksi tottuneet tähän bonukseen. Miiru meni sylittelyn jälkeen portaiden alle tarkkailupaikalleen, josta aika pian kapusi sitten joukkoon mukaan.

Pipsu 3vee 2

Rapsuta sieltä korvan takaa…. ja nyt sitten toisen korvan…

Miiru 3vee 1

Tätä tää komeen kollin elämä on. Silitystä, rapsutusta, kehuja…semmoista aika rankkaa, kokeilkaa vaikka.

Miiru 3vee 2

Tästä mun fanit näkee mut, mut ei heti oo taputtelemassa. Pientä reviiriä kato.

Saatiin lahjoja, kylläkyllä. Meillä on kukkavakaumus, joka vierailijoiden on hyvä tietää: Jos emäntä saa kukkia, meidänkin on saatava kukkia. Jos ei saada, käydään hakemassa emännän kukista yhdet itsellemme. Misu-mamin kotiväki oli tilanteen tasalla ja zädäm:

Pipsun ja Miirun ruusut

MEIDÄN!!!

Miiru 3vee 3

Tämäkö…?

Miiru 3vee 4

…aaah, tää on mun!

Pipsu 3vee 4

Hyvä nuuhku tässä Miirunkin kukassa.

Ei se siihen loppunut. Oltiin toivottu hyvää laatikkoa ja semmoinen saatiin. Tää on kevään väreissä ja tommoiset pienet luukutkin päädyissä. Laatulaatikko <3.

Pipsun ja Miirun lahjalaatikko

Kissasopiva!

Pipsu 3vee 3

Vahvistan!

Tänään on äitienpäivä, kehrrrrrräysonnittelut niin kissa- kuin ihmisäideille!  Arvokas ja tärkeä päivä <3.

– Pipsu ja Miiru –

Mainokset

26 kommenttia artikkeliin ”Kolme vee ja kolme päivää

  • Ens vuonna ajateltiin hivuttaa taas viikko lisää juhla-aikaa. Tää on meidän ällistyskissalinjaa tää fotoilukin. Ihmiset on ihan hämmästyneitä, et mikä meille on tullut ja se on aina hupaisaa.
   – Miiru –

  • Kiitos paljon! Sisko on tommoinen poseeraaja, ei karkaa niin kameran edestä kuin minä, väittää siis emäntä ja jatkaa, että minusta saa kuvia vain untenmailta. Pah, sanon, ottaisi ripeämmin eikä jahkailisi, sanon.
   – Miiru –

 1. Onnea! Paljon onnea ihanat ♥ Onneksi saitte myös laatikoita. Laatikoita on hyvä olla kissalla. Niin ja teillä on myös hyvä kukkavakaumus, kukkiakin on hyvä olla. Sellaisia mitkä tuoksuu hyvältä tai tuntuu hampaissa mukavalta. Ja on kissaturvallisia, tietysti. Teillä on selvästi käynyt ensiluokkaisia kissahenkilöitä vieraana!

  • Näissä ihmisissä on potentiaalia, myönnetään. Ei se mami turhaan tuohon pihaan kolme vuotta sitten suunnistanut. Tää laatikko on muutes niin hyvä, et me vähän nahistellaan tän käytöstä!
   – Pipsu ja Miiru –

  • Kiitos <3! Me ollaan aika taitavia kissoja, on reenattu.
   – Pipsu ja Miiru –
   Helena, mun piti kommentoida sun äitienpäiväviestiin, että myös Sinulle jaksamista ja voimia. Toivottavasti teille löytyisi hyvä ratkaisu, että kaikki osapuolet olisivat sopivan tyytyväisiä.
   – Pirjo –

  • Me kiitämme ja hyrräämme, hyrrrrhyrrr <3! Me laitettiin pari kissankarvaa koristeeksi siihen kakkuun. Kukahan onnellinen ne sai, meille ei oo ilmoittautunut vielä kukaan.
   – Pipsu ja Miiru –

 2. Onnea kaverit, teillä on hyvä henkilökunta kun tajuu pistää juhlaviikot päälle JA toi loota on todellinen luksusmalli, kun siinä on värit ja noi kurkistusluukut !

  • Kiitos, me hyrrätään teille duettohyrräys, purrrrrpurrrrhyrrrr <3! Tossa laatikossa on kyllä ollut puolensa, ihmeen hyvä. Se osoittautui myös ralli- sekä väijylaatikoksi. Ja se on vieläkin EHJÄ!
   – Pipsu ja Miiru –

  • Hihii, kiitos paljon, hyrrrrrhyrrr<3! Emäntä mutisi jotain "kollimaisuudesta" mun kohdalla, mutta kamoon, se kuva on just niinkuin minä; rento ja hyväntuulinen.
   – Miiru –
   Mutta minä olen kyllä tyylikäs!
   – Pipsu, kreivitär ja ylen söpö kissa –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s