Keväiset tassut

Me ollaan synttäreiden jälkeen jouduttu pakoilemaan sekä imuria, koppaa että autoa.

Emäntä pakkasi meidät väliaikaiseen evakkoon patteriremontin tieltä. Haluttiin lähteä kun ei olisi ollut lämmintä vettä eikä lämmitystäkään. Emäntää voisi paleltaa, ei meitä!  Evakko tiesi ensin rymsteerausta, kuten Viivissä ja Wagnerissa sanotaan, eli huonekalut ja muut tavarat piti siirtää pattereiden edestä ainakin metrin pois. Oli niin meluisaa, että pakenimme terassille tähystyshyllyillemme. Emäntä sai kiskoa ja raahata ja huristaa sydämensä kyllyydestä, me nukuimme.

Emäntä kuvitteli olevansa ovela ja sulki terassin oven, ettemme livahtaisi enää muualle karkuun, kun hän toi kuljetuskopat autoon pakkaamista varten. Hah. Kyllä niin tiedettiin.

Heti kun terassin ovi avautui, rynnättiin kumpikin emännän ohi. Miiru portaiden alle piiloon ja Pipsu muuten vain kiertelemään levottomasti ympäriinsä.

Pipsu: En jaksanut pitää emäntää jännityksessä kovin kauaa. Laitettiin valjaat ja minut sai laittaa ihan nätisti koppaan. Mulla on niin sievät vaaleanpunaiset valjaat, että ei oikeastaan haittaa pitää niitä yllä.
Miiru: Mulla oli se perinteinen puoli tuntia pakoilua. Hei kamoon, jos rakastaa, pitää nähdä vaivaa, en oo mikään helppo! Ekaksi emännän pitää siirtää sohva, sohvapöytä ja matto pois, sitten lähestyä minua varovasti, jolloin voin strategisella hetkellä hypätä portaiden alta portaille ja siitä sitten harkita, menenkö yläkertaan piiloon vai en. Nyt sorruin nameihin, niin laitettiin mullekin valjaat ja sitten koppaan.

Sitten on autoiltu. Hyvä puoli on, että sen jälkeen pääsee ulos nauttimaan kevätnuuhkuista. On kyllä nautittukin. Emäntä natisee, että nyt on muka likaiset tassut, että valkea on kuorruttunut pölyisellä harmaalla. Pah, sanomme.

DSCF7605

Kyllä ne taas talveksi puhdistuvat.

Emäntä: Jos tuo ei vielä vakuuttanut, mitäs tykkäätte näistä varpaista?

DSCF7606

Isäntäkissan varpaat. On kaikki kylvöpellot tarkastettu ja ihan hyväksi havaittu. Harvennettu yksi hiiri.

Miiru: Kissan varpaat on aina kauniit <3. Vaikka emäntä napiseekin, silti se pusuttaa meidän tassuja joka ilta. Juoskaa tekin paljon ulkona, kevät on hienoa aikaa!

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Keväiset tassut

 1. Te olette reissukissoja. Me varmasti maukusteltaisiin kovaa, siksi mitään reissua ei olla edes yritetty. T: Sulo ja Robert

  Kissantassut ovat aina kauniit (paitsi jokapaikan sotkevat märät kuratassut).
  Sulolla on aina välillä nenun alue värjääntynyt, kun se syö niin innokkaasti koko naamallaan ruokaa 😀

  • Me ollaan kuulemma viime vuodesta muututtu paljon automatkailussakin. Alussa oli tauotonta lepopäivän ratoksi, nyt mennään muutamalla naukaisulla. On kyllä ohjeistettu emäntää ajamaisessa, niin sekin voi vaikuttaa.
   – Pipsu ja Miiru –

   Heh, vai semmoista kokonaisvaltaista ruokailua Sulolla. Hyvähän se kyllä on, että ruoka maittaa :-).
   – Emäntä –

 2. Tuollaiset ovat ahkeran ja työtätekeväisen kissan tassut. Ei parane valittaa ja söpöt ja pusuttaisin itsekin 🙂

 3. Minä olen ihan samaaielyä, että kyllä ne tassut talveen mennessä puhdistuu.. Ei niitä tarvitse koko ajan plankata 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s