Ällistystä

Palasimme alkuviikosta patterievakosta kotiin. Kävi ilmi, että eipäs remontti olekaan vielä valmis emmekä osaa edes arvailla, koska loppu häämöttää. Emännän onneksi lämmin vesi on palautettu asuntoihin, mutta patterilämmitys on valitettavasti edelleen poikki. Huonekalut on vedetty metrin verran kunkin patterin edestä pois, joten myös hyppely ja kiertely huonekalurykelmien kohdilla jatkuu edelleen, – Ja meidän arvontakin jatkuu vielä, otathan osaa?

Viileyden takia jopa me jouduimme antamaan periksi linjastamme. Mehän emme yleensä hempeile lähekkäin kuin pari kolme kertaa vuodessa. Nyt otettiin oikein kunnon unet lähekkäin, koko päivä huiskahti.

Ai ketä paleltaa

Tällaisena ankarana aikana olemme olleet öisin elävinä lämpötyynyinä emännälle. Muistanette, että emäntähän on nukkujana pyörijäkierijäpotkijalajin aatelia? Huokaillen olemme koettaneet löytää jotakin kohtaa sängystä, mihin ei emännän käsi tai jalka läjähtäisi, mutta viimeistään se vimmattu kyljeltä toiselle rullailu saa meidät hyppäämään pois ja etsimään levollista yösijaa. Jotain rajaa kissallakin. Asentajat, huhuu, aloittakaa remontin loppuvaihe meiltä?

Automatka meni suht hyvin, ei esitelty suurempiä ällistyksiä. Mutta kun päästiin kotiin, luukut avattiin ja valjaat otettiin pois, sitten tuli mieleen hämmästyttää emäntää.

Miiru: Tuntui semmoiselta. Jotenkin söpöä, kun emäntä on sitten  niin tohkeissaan. Hipsii lähelle, etten muka huomais, räpsii millä laitteella nyt ehtii.

Menin vapaaehtoisesti takaisin kuljetuskoppaan!

En ehkä ota tavoiksi, mutta nyt huvitti. Yksi syy tosin oli, että kun emäntä oli lahjonut meitä matkan ajaksi namusilla, siellä oli muutama vielä jäljellä ja halusin ne. Annoin sitten räpsiä kuvia, iloitkoon.

Kuljetuskoppa 3

Namunamunamuuu, mihin menit…?

Kuljetuskoppa 2

En nyt sentään liian hyvin poseeraa. Mut huomaatko, että on kaikki tassut kopan sisäpuolella ja kurkistan tuosta yläluukusta?

Kuljetuskoppa 1

TÄÄLLÄ onkin vielä namunen… multa ei pääse karkuun!

Mainokset

9 kommenttia artikkeliin ”Ällistystä

  • NimenOMAAN, kyllä juuri noin, HMH! Kun kissa pikkuisen yöllä tallustelee ihmisen ylitse, heti kitistään, mutta sitten ihminenkö saisi rullailla miten sattuu läpi yön?! Ei käy, sanomme!
   – Pipsu ja Miiru –

  • Tästä meidän ihmisyksilöstä lähtee yöllä semmoinen ÄÄNI…ei kestä kissan korvat, ei. Siksi ei voida nukkua siinä tyynyllä. Sulla onkin hyvä osa, kun sun ihminen on vaimea öisin!
   – Pipsu ja Miiru –

 1. Yläluukku kopassa, onpa luksukasta! Mut hei, tuo ihmisten pyöriminen ja reuhtuminen petissä on tullut koettua joo! Miksei ne vaan nuku rauhallisesti kuin vaiks kissat?

  • Emäntä sanoi, että meidän lapsuus saattaa vaikuttaa? Miiru erotettiin liian aikaisin emosta, niin luottamuksen kanssa on tekemistä edelleen. Ja sitte mun piti olla siellä kotiladossa yksinäni, kun emo ja veli oli saalistusmatkoilla, niin oon aika itsenäinen. Mut on Miiru oppinut nuolettamaan korvantaustansa mulla!
   – Pipsu –

   Ei sais häiritä, ei! Mut minkäs teet ^o^?
   – Miiru –

   • Joo, kyllä se teidän vaikea lapsuus varmasti vaikuttaa. Kamalia juttuja nuo teidän lapsuusasiat 😦

    Mutta lähekkäin nukkuminen kumminkin ON kivaa, kannattaa kokeilla aika usein!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s