Lipliplip ja juhannusta!

–  Pipsuuu, kiskiskiskiskissss!
–  [Whhhiuuuuhh, ovenraosta suihkis] Ruokaa!
–  Otapas tästä, tultiin viime yönä juhannuksen viettoon, niin varmaan on nälkä, on raksua ja purkkiruokaa ja vähän namiakin ja…
–  [Lip lip lip] ULOS!
–  Mutkun vain lipaisit? Söisit nyt kunnolla?!
–  [Whhhiuuuuh, ovenraosta suihkis]
– Pipsu?

********************
– Emäntä?
– Mitä Miiru, mun herrasmies. Tuu vähän pusuttamaan ja lämmittämään jalkoja. Väsyttää kaikki kesäkuun kiireet, särkee niveliä tää kylmä ja märkä ilma, sormet ihan turvoksissa ja kipeet. Blogin ulkoasukin muuttui Explorerilla katsottaessa ihan oudoksi enkä osaa korjata sitä, ikkunat pesemättä ja paperityöt rästissä.  Ihana kissa, tuu kainaloon kehräämään ja lohduttamaan.
– Eiku siis haluun ulos…
– [Whhhiuuuuh, ovenraosta suihkis]
**********************”
– Emäntä?
– Hmph?
– Älä nyt mökötä. Ihan hyvin se matka meni. Kaikki tavarat saatiin mahtumaan autoon, oli kiva ajella ja päästiin turvallisesti perille,
– Mutku te haluutte heti ulos, Ettekö yhtään kehräis mulle? Oisitte vähän aikaa siliteltävänä? Meillä on kaikkia kesäkuun juttujakin raportoitavana blogiin, suunniteltais niitä?
– Emäntä. Kamoon. Kumpi meistä rikkoi autoilun pelisääntöjä?
– Niin, no. Minä.
– Et jos sinä et haluu kuunnella meidän naukumista tauotta kolmee ja puolta tuntia, ni  ARVAA, halutaanko me kuulla sun laulavan Iskelmän kasarihittilistaa läpi? K o k o matkan? Pakko meidän on nyt saada lepuuttaa korvia.
*******************

Pioni odottaa vielä hieman lisää aurinkoa ja lämpöä.
Siinä samassa toivossa meille kaikille hyvää ja valoisaa juhannuksen jatkoa!

Juhannuskukka 2

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Lipliplip ja juhannusta!

 1. Vakava autoilurike! Ajaessa EI saa puhua/laulaa/muuten äännellä, vaan pitää keskittyä ajamiseen.

  Mutta toimisko teidän ihmisellä niin, että palkitsette sen siitä, että se on hiljaa? Mökötätte ja motkotatte kun se tekee väärin, ja sitten palkintokehräys kun tekee oikein. Mahtaisiko toimia?

  • Hmmmm, meidän emäntä on kyllä semmoinen epeli. Saattaa lurauttaa laulun, kun ei yhtään osaisi aavistaa. Kyllä me semmosta absolutismia näissä lauluasioissa kannatetaan. Siis autossa. Saapi laulella muualla, ei me sentään ihmeitä vaadita.
   – Pipsu ja Miiru –

 2. Oisko kannattanu kuitenki ihan vähän kehrätä jos sitte ois päässy nopeemmin ulos? Vaiks mä en kyl ymmärrä kuka yleensäkään haluu ulos, mut tapansa kullakin…

  • Oon meidän talon paras ämyri. Kun minä komennan, emäntä hypähtää, jää kehräykset ihan toiseksi. (Mutta sitten kun suon kehräyksen, emäntä on ihan sulaa vahaa, hihhih, voin pyytää vaikka kuinka paljon nameja…)
   – Pipsu –

 3. Ai hoilailua KOKO matkan ? Joo, silitelkööt itseään jos silittelyä kaipaa. T. Triolat – joiden autossa ei saa laulaa kun kissat ite !

  • Just niin! KOKO matkan niinku ” viidestoista yö taas saapuu…ja käsi kädessä kuljemme taloon autioon ja se minua niin ravistaa,…Final countdown…sata salamaa iskee tulta…sydänystäväksi aaaaaikuisen naisen, kaiken me jaamme.. sen tietää vain yksin suomalainen.” Oli kuulemma niinku nuoruuden nostalgiaa. Joojoo, mut meidän korvat!
   – Pipsu ja Miiru –

  • Nyt me ollaan ihan viikset pörhössä – miten te selvisitte?! Mistä näitä meidän emäntiä tulee ^o^? – Te ootte kyllä TOSI sankareita, teille pitää hankkia kissakunniamerkit. Arvostusaaltoja teille meiltä!
   .- Pipsu ja Miiru –
   .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s