Sateen siunaus

P1140611Ennen kun helteet alkavat, emäntä pyysi kertomaan hänen yhden ison ilonaiheensa menneen viikon sateisista ja koleista päivistä. Emäntä on niin tyytyväinen meihin, koska olemme joka ilta kutsuttaessa tulleet tosi kiltisti ja nopeasti takaisin sisälle emmekä ole jääneet nauttimaan kesäöistä pellon pientareelle. Mahdollisen hellejakson aikana näin väistämättä tulee kuitenkin  tapahtumaan, että otamme lomasen ja vilvoittelemme yöt ojan ja kivikon ruohikossa. Emme lähde kauas, mutta ulkona on kivempi nukkua.

Pipsu: Oon nyt joka yö nukkunut emännän kanssa. En jaloissa, koska emäntä potkii ja kääntyilee, vaan kolmanneksen sängystä valloittaen.

Unen aika 3

Zzzzzz…zzzzzz

Miiru: Emäntä kutsuu mua Herra Herkkähipiäksi ja syystä. Minua ei yöllä potkita eikä tönitä. Whips ja vaihdan paikkaa sängystä pois. Tää kukkapöydän laatikko on tällä hetkellä ihan paras vaihtoehto, ei kukaan änkeä häiritsemään eikä herättelemään. Varmaan säälittävän ankean näköinen, mutta huom. tää on KIssan Valinta. Siis Mun Valinta.

Nukkupaikka

Zzzzzzz…zzzzzzz

Kauniita unia!

– Pipsu ja Miiru –

Mainokset

11 kommenttia artikkeliin ”Sateen siunaus

 1. Kissan valinta on se ainoa oikea valinta, näin sen sanoisin 🙂 Kamalaa, että emäntä silleen potkuilee…..

  • Kyllä! Kissan päätä ei helposti käännetä varsinkaan nukkumispaikkojen suhteen :-). Emäntä on valitettavasti semmoinen vilkas yönukkuja, pyörii ja hyörii – Miiru ei semmoisesta mekkaloinnista pidä, vaan vahtaa paikkaa rauhallisempaan.
   – Emäntä –

  • Kyllä, kissa tietää :-D. Emäntäkin on miettinyt, että jos jotakin pehmustetta Miiirulle, mutta kun ei niin ei,
   Onneksi Pipsupupuselle kelpaa pehmeät patjat ja peitot ja yö emännän silityskäden lähettyvillä <3, ei haittaa kääntyily ja potkuttelu.
   – Emäntä –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s