Huiskis, loma sujahti

Tirre: Haaa, jälleen rauhallista! Tytönhupakko ja poika lähtivät kotiinsa. Ihmeen hyvin hermot kestivätkin. Se poika nyt muutenkin on semmoinen rento, siitä ei mitään, mutta se hupakko koetti ottaa kanssani tuijotuskisaa. Minä voitin ja voitan. Aina.

Tirre heinäkuussa 2015 3

Tirre: Täytyy kiertää reviiri ja tarkistaa tilukset.

Emäntä: Johonkin se loma huiskahti, töissä taas. Laskeskelin, että neljän lomaviikon aikana oli varmaan viitisen iltaa, jolloin istuin ulkona ja huokailin, kuinka mukavan miellyttävä sää onkaan. Muuten taisi sataa tai olla koleaa. Periaatteessa pidänkin juuri viileistä kesistä, mutta tänä vuonna vilustuin. Sinnittelin pitkään, ettei tarvitsisi potea, mutta tällä viikolla väsymys voitti ja nyt pitää kunnolla sairastaa muutama päivä.

Pipsu: Koska emäntä on ollut puolikuntoinen, nuokkuva ja lipsui vakavasti blogivelvollisuuksistaan lukea muiden kuulumisia ja kertoa meidän mietteitä, meidän kesäkuvia on tulossa vielä, tassuhaasteeseenkin vastataan. Vaan nyt pitää taas totutella olemaan sisällä, onneksi on nuo tuuletusikkunat. Ollaan jaettu Miirun kanssa kummallekin omat.

Hohhoijaa

Tää ikkuna on mun. Ihan vähän vain teroitan kynsiä…

Miiru: Toinen syy blogihiljaisuuteen olen minä. Otin työnohjauksessa ankaran linjan ja rajoitin koneen käyttöä. Jos minua ja Pipsua ei ole silitelty riittävästi, lellitty ja hellitty, ei ole puhettakaan koneajasta. Ja perusraja on tietenkin klo 23. Sen jälkeen ei muutenkaan enää istuta koneella. Ainahan sitä on työtä ja touhua (niin kuin ne emännän rakkaat ikkunat), mutta pitää oppia tekemään vain semmoinen sopiva määrä hommia päivässä, muuten väsähtää.

Työnohjaus 2

Juu, ei.

Miiru: Otan ohjaajan työni vakavasti enkä anna ohjattavan metkuilla. Rajat, emäntä, rajat; nyt opetellaan! Minä pidän sinusta huolta.

Työnohjaus 3

Emäntä näyttelee niin viatonta… jos olisin poistunut, heti olisi koneen siepannut. Vaan enpä ole eilisen teeren kissa.

– Hellurei, voikaa hyvin. Älkää vilustuko! –

– Pipsu ja Miiru –

Mainokset

19 kommenttia artikkeliin ”Huiskis, loma sujahti

 1. On se hyvä Miiru että olet huolehtinut ihmisen ruutuajasta!
  Tää kesä on ollut kyllä… sanonko mikä! No surkein ikinä. Mun elinaikana ainakin, vuonna -61 on kuulemma ollut samanlainen kesä viimeksi.

  • Minä olen näköjään meillä se vastuullinen aikuinen, eihän tässä muu auta. Kuria, rajoja ja järjestystä – kaikki henkilökunnan parhaaksi ja meidän hyvinvointimme puolesta. Kurnau!
   – Miiru –

   Vaikka pidänkin viileistä kesistä, minunkin puolestani saisi kyllä vähän enemmän paistaa aurinko :-). Märkä, kostea, kylmä ja tuulinen on aika ankara kesäsää.
   – Emäntä –

 2. Vilustuminen tuli tännekkin ja huomenna mökille nuhanenäisenä! Onneksi sinne on luvattu hyvää ilmaa jes, ettei ehkä tarvitse paleltua vaikka onhan takkatulen ääressä myös ihana paistaa makkaraa ♥ Teidän kesäkuvia odotellessa! 🙂

  • Oi, takkatuli kuulostaa hyvältä <3! Täällä mennään vilustuksen hoidossa villasukat jalassa ja sopivalla määrällä Panadolia. Kesäkuvat ovat nyt kameran kortin myötä liian varmassa tallessa, nyyh. Tassukuvat löytyivät onneksi kännystäkin!

 3. Te kyllä opetatte ihmistä kissojen tavoille aivan ensiluokkaisella kärsivällisyydellä ja havainnollisuudella! Tsemppiä ihmisen koulutukseen, ihanat ♥ *purrRRRR* Ja ihmiselle pikaista paranemista!

 4. Hienoa, että kissat huolehtii. Kerkii niitä kesäkuvia ja kuulumisia myöhemminkin ihastella.

 5. Vilustuminen ei tietenkään oo kiva, mutta täytyy sanoa että viime kesän hellekauden jälkeen olen NIIN kiitollinen tämänmallisesta kesästä!

  • Juu, ehdottomasti olen viileän kesän kannalla! Mulle semmoinen leppeä tuulenvire, pilvipouta ja + 18/19/20 astetta ois ihannekesäsää, mutta menee tämäkin, kun vaatetta laittaa. Nyt taisin juoksennella ilman takkia sateessa piirun verran liikaa, niin vilustus iski. Tässä viileydessä on kyllä se erinomainen puoli, että yöllä saa nukuttua hyvin.

 6. Höh, teilläkö jo on arki alkanut! 😮 Nyt kannattaa kyllä ottaa emännän parantelu ihan tärkeimmäksi työksi. Kunhan flunssa ei enää vaivaa, niin nettiaikoja voisi ehkä vähän pidennellä. Wink wink. 🙂 Olipa jänskä tuo Tirren kesäkuva! Oikein julisteainesta. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s