Iik ja kääk

Kameran muistikortti on kadonnut.

Emäntä on etsinyt laukkujen taskut, pussukat ja nyssykät, mutta kortti on nyt jossakin kovin varmassa paikassa. Kääk. Täytyy fundeerata, mihin ihmeeseen se viimeksi laitettiin; ei nääs ole kamerassa eikä tietokoneen muistipaikassa. Emäntä muistaa ajatelleensa, että pitäisipäs siirtää kuvat kortilta koneelle ja tikulle ja todennäköisesti otti sitten kortin pois kamerasta. Sillä tiellä se kortti on.

Ounou. Meistä on onneksi kännykässä (ja nyt varmuuskopiona tikulla) edes jonkinlaisia kuvia, täytyy selata, mitä sieltä löytyy kesä-heinäkuulta. Tältä illalta kuitenkin pari tuoretta kuvaa meistä:

Ei voi olla totta 1

Nyt pitää ottaa napakasti drinksua!!! Ajattele, emäntä hävitti meidän kesäkuvia. Ärrinmurrin.

Ei voi olla totta 2

Emäntä, mieti! Mihin laskit sen kortin käsistäsi? Muistele, muistele.

Viikset pörhöllä tämmöisestä menosta!

– Pipsu ja Miiru –

Mainokset

12 kommenttia artikkeliin ”Iik ja kääk

 1. Varmaan jo vähän joka paikasta jo ootteki kattoneet, mutta kannattaa vielä katsoa tietsikan alta ja läheisistä laatikoista sekä työpöydän ja sohvan alta.

  • Kiitos, hyviä ehdotuksia. Ihan mystinen juttu, missä se kortti luuraa.Olen katsonut konella kortin kuvia, joten se on olemassa jossakin, mutta kun muistaisin, missä, oi missä, olen kortin kädestäni laskenut… Kyllä se jostakin esille putkahtaa :-).

  • Niin on huokauksen paikka, kiitos ymmärryksestä! Tästä vedestä tuli muuten mieleen, että mieluummin kyllä juotaisiin taas sadevettä, kun maalla totuttiin siihen. Mutta tuota vesijohtovettäkin voi lipoa laatuvesiä odotellessa.
   – Pipsu ja Miiru –

  • Oli onneksi kuivattua kanaa! Siinä kohden pitää antaa emännälle kredittiä, että snäksin päälle se ymmärtää. Vähän kun miukaisee ja katsoo pyörein silmin, niin kaapin ovi aukeaa.
   – Miiru –

 2. Mitenne ihmiset tolleen unohtelevat juttuja, onneks meiän emo ei unohtanut korttia mökille, muuten jäis kaikki hienot kuvat näyttämättä. Tänään se lupasi julkaista niitä vaikka sitä vähän hirvittää tuo määrä.. Miten se saakaan otettua kahdessa päivässä 400kuvaa? -Ruffe ja Coco

  • Oho! 400 on aika paljon! Ettekö te jo protestoineet, ettei saa nukuttua, kun aina räpsyy korvan luona? Me joskus katsotaan emäntää sillä tavalla ymmärtäväisen tyynesti, niin se tajuaa vähän hillitä. Mutta vain hetki ja sitten se sohottaa taas kohti viiksiä. Aikamoista tämä blogikissan elämä. Mutta te ootte kyllä hyvin näyttäviä kissoja, niin ymmärtää toisaalta nuo sadat kuvat.
   – Pipsu ja Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s