Ei pelitä, ei pelitä

Pipsu: Emäntä on istunut nyt koneella  yli kaksi tuntia. Jostakin syystä hän ei ole päässyt kommentoimaan ei niin mitään blogeja olipa alusta mikä tahansa. Kommentin  saa kirjoittaa kenttään, mutta sitten ei pääse eteenpäin. Voi nyyh :-(.

WordPress ei aluksi antanut kirjoittaa edes omaa päivitystä ja nämä kaksi tämän illan kuvaa oli hikisen urakan tulos saada siirrettyä kuvakirjastoon. Voi huokaus. Piti kirjoittaa ihan muuta, mutta nyt mennään näillä.

Minä olin eilen kylässä. Emäntä oli ihan hämmästynyt, kun heti lähdinkin tutkimaan taloa enkä mennyt sohvan alle. Kiersin kaikki huoneet, kävelin ikkunalaudalla katsomassa maisemat, ilmoitin keittiössä reippaalla äänellä  haluavani tarjoilua sekä kävin kaikkien ihmisten luona silitettävänä. Ja lopuksi en olisi enää halunnut lähteä ollenkaan pois, olisin voinut jäädä sinne kyläperheeseen vaikka yöksi. Olivat hyvin taitavia rapsuttamaan korvien ja leuan takaa ja niillä on superihania peittoja leivottavaksi. Menin vierailun lopussa piiloon sohvan alle, mutta emäntä raahasi sitten sieltä minut esille ja autoon. Pöh.

Emäntä kuulemma hyrisee edelleen tyytyväisyydestä, miten luottamukseni ja rohkeuteni on ihan tänä kesänä ottanut reippaan askeleen eteenpäin. Menneellä viikolla naapurin lapset silittivät minua pihalla ja silloinkin olin ihan hienosti paikallani, ojensin kaulaanikin, että saivat paremmin rapsutettua.

WP_20150802_038[1]

Kiipesin kotona tänne terassin Lundiaan, joka on koottu pelkästään minua ja Miirua varten kiipeilytelineeksi. Tämä ylähylly on minun vakipaikkani.

Miiru: Olisin oikeasti antanut emännän tänä iltana olla koneella, mutta kun oli niin vaivalloista räpellystä, arvelin, että minun silittämiseni on tehokkaampaa ajankäyttöä. Emäntä voi yhdellä kädellä  naksutella hiirtä ja toivoa, jos joku ikkuna suostuisi avautumaan.

Emäntä vei minut tänään valjaissa ulos. En siis kävellyt vapaaehtoisesti vaan kannatin itseni ulos. Edistystä entiseen (emännän mielestä!) on kuitenkin se, että liikuin portailta puolitoista metriä  kukkapenkiin istumaan ihan itse. Istuin tyynesti nuuhkuttamassa kukkasia kymmenisen minuuttia ja sitten kannatin itseni taas emännällä sisälle.

WP_20150802_083

Vasen silittää, oikea naksuttaa.

Kameran muistikortti ei ole vielä löytynyt, mutta jatkamme etsintöjä. Sohvan alla oli kyllä sen sijaan hieno kokoelma palloja ja hiiruja, ilo oli nekin löytää taas esille.

Hyvää alkavaa viikkoa!

– Pipsu ja Miiru –

Mainokset

20 kommenttia artikkeliin ”Ei pelitä, ei pelitä

 1. No jopas nyt on kommentointi ollut hankalaa. Mullakin on ollut näiden kanssa kaikkea pientä hämärää jo reilun viikon, mutta vielä sentään kommentit menee läpi…
  Voi Pipsu kun oot ollu rohkea siellä kyläpaikassa ja oot niin söpönä tossa hyllyllä, että tekis mieli tulla ja antaa kunnon halipusut.
  Miiru on just parhaalla paikalla kun hermot alkaa kiristyä koneella istuessa – kissa sylissä ei pysty olemaan kiukkunen. 😀
  Toivottavasti muistikortti jostain ilmaantuu.

  • Meillä on ollut ihan hävyttömän pitkä aika kommentteihin vastaamiseen, anteeksi! Muistikortti löytyi lopulta yllättävästä paikasta – sohvan istuintyynyjen välistä :-o! Onneksi löytyi :-D!

 2. Sinulla on hyvä palvelu Miiru, kun kannatetaan paikasta toiseen 😀 Onhan se teidän emäntä jo päivittänyt koneensa 8.1.:teen, sillä se epäonnistunut versio 8.0. voi aiheuttaa ties mitä..?

  • Juu, minä en turhia kävele, jos niikseen päätän.
   – Terveisin johtaja Miiru –

   Emäntä on koettanut päivitellä konetta kuuliaisesti. Vaan nyt kävi ilmi, että tuo laajakaistamötikän päivitys on tainnut ryytää, joten se pitää ajantasaistaa nyt pikaisesti. Oi tekniikan ihmeitä :-).

 3. Hyvä työnjako käsillä! Ja oivaa rohkeutta Pipsulta ❤

  Tylsää ettei jutut ole toimineet! Blogger kiukkuaa vähän väliä, mutta että WP:kin! Toivottavasti rupeavat toimimaan pikapuoliin.

  • Puspus meiltä sinne! Me ollaankin löydetty muuten nuo rappusten kaiteey uudestaan kiipeilytelineeksi ja emäntä katsoo taas nenänpää valkeana, osataanko tasapainoilla. Kuulemma kun painoa on nyt enemmän kuin pentuina, niin emäntä miettii, ollaanko ketteriä. Hah! Ollaan!
   – Pipsu ja Miiru, kumpikin 6 kg tasapainotaituruutta –

 4. Teillä on ollut hyvä palvelu! Ja ei tietokoneella muutenkaan ole hyvä olla liikaa, paitsi että kissayhteyksiä pitää kyllä välillä pitää yllä. 🙂

  Rohkea Pipsu!

  • Mmmmmm, ollaan kyllä oltu tyytyväisiä, myönnetään. Paitsi aina vähän enemmän namusia ja aikaisempia aamun ruokinta-aikoja voitaisiin pyytää, mutta ei tässäkään valittamista ole. Kelpo emäntä.
   – Pipsu ja Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s