Tassut yy, kaa ja koo

Pipsu: Emäntä livahti kirjoittamaan koneella jo alkuillasta, joten keräännyimme tähän lähistölle tuijottamaan emäntää, mutta emme ole vielä hypänneet näppäimistölle.

Miiru: Minä kyllä hyppäsin tähän koneen viereen. Siitä voi siirtyä syliin, jos emännällä tulee liian pitkä aika istua ja joudun muistuttamaan silittämisen säännöllisyydestä. Tuijottamisesta tuli mieleen tämä taannoinen kuva, jossa herätin aamulla emäntää. Hirmuisen sitkeä tapaus herättää, huokaus.

Aamuherätys

Herää, herää, emonen. Ruokaa, ymmärrätkö, ruokaa, kissalle ruokaa.

Tuossa heinäkuun alkupuolella Parasta ikinä -blogi haastoi kissoja tassuilemaan. Tänne asti on tultu, mutta nyt meillä on kolmet komeat tassut näytille.

Ekat ovat Tirren takatassut. Tirren kaikki polkuanturat ovat mustat ja tassut tavattoman sievät. Tirren takatassuToiset ovat Pipsun etutassut.Pipsun tassut 1Ja sokerina pohjalla komean kollin kesäkäpälä, Miirun takatassu. Varvasvillat ❤ Miirun tassu 2Pipsu: Noin muuten meillä on ollut semmoista valmistautumista meneillään. Emännän sappileikkaus lähenee. Hän on käynyt ahkerasti hammaslääkärissä ja suun terveyden puoleen leikkaus on mahdollinen tähystyksenä, mutta saa nyt nähdä, mikä toteutuu. Emäntä koettaa kiriä elokuun työt tehdyksi ennen  leikkausta, aika paljon on vielä muistilappuja ja perinteisiä paperipinkkojakin pöydällä. Kotikin on siivottava siihen kuntoon, että on kiva palata sairaalasta.

Miiru: Ei mutta hetkinen, mikäs oli tärkeintä tässä valmistautumisessa?! Huhuu?! ME! Meidän hoito on järjestetty, ruokapurkkeja on pinossa, raksuja ja nameja kaapissa.Hiekkikset on kaikki pesty ja hiekat vaihdettu. Se oli kyllä ankaraa, että emäntä vei kaikki vanhat pahvilaatikot pois. Sanoi, että syksyllä tulee taas uusi sato.

Lelulaatikko

Lelulaatikko. Tuunattu ja disainattu by Pipsu & Miiru. Tällä olisi ihan tunnearvoa, mutta pois, pois vietiin tämäkin.

Pipsu: On vielä kommentoitava mahdollisia helteitä.Me emme valita oikeastaan mitään säätä, mutta emäntä on tyytyväinen, jos pysyttäisiin enintään +23 päivälämpötilassa ja ehdottomastia alle +20 yölämpötilassa. Ei mitään +30 astetta tänne meille, pliis ei, sanoi emäntä.

Sopivia säitä!

– Pipsu ja Miiru –

Mainokset

22 kommenttia artikkeliin ”Tassut yy, kaa ja koo

  • Vähän on oltu huolissamme, saadaanko yhtä hyvää lelulaatikkoa. Tuo oli notkeaa, ohutta, mutta kestävää pahvia, nam nam. Ensimmäisiä maistiaisia syksyn sadosta on jo saatu, vähän oli vielä alamittaisia., mutta jospa ne kasvavat siitä.
   – Pipsu ja Miiru –

 1. Tuo sää toivomus on kyllä minusta ihan reilu, kun se kuuma aurinko tuntuu niin kuumalta mustassa turkissa vai eikö sinulla Miiru?

 2. Onnea ihmiselle operaatioon!

  Ankaraa kyllä, että paffilootat on viety, mutta ei kai sille mitään voi. Kunhan se paranee operaatiostaan, saatte varmana ainakin monta laatikkoa!

  Ihminen varmasti ymmärsi Miirun tuijotuksesta, että ruokaa pitäisi kiireesti saada?

  Niin ja tassut, voi tassut tassut ♥ ♥

  • Meillä on kyllä komeat tassut ❤ Emäntä aina pusuttelee niitä, vaikka samalla mutisee, että missähän kaikkialla nämäkin tassuset ovat juuri kävelleet. Nyt on saatu pari uutta laatikkoa jo, ihan lupaavia, mutta odotellaan vielä, jos tulisi jotakin uutta tuotantoa.
   – Pipsu ja Miiru –

 3. Täällä satoi tänään vettä ja eilenkin illalla möh, en pääse siis ulos.. Syynä aina joko liian kuuma tai liian sateista, en tykkää.. MIKSEN PÄÄSE ULOS?? Söpöt tassut teillä!!
  -Rufus

  • Joo tää [emännän] ulkoileminen on kyllä taidelaji. Me pyydetään ja pyydetään ulos, niin aina jotain; ei jaksa, just tää sade tai sit helle. Kyllä nää emännät pitäis saada liikkeelle, niin päästäis nauttimaan nuuhkuttelusta ja salaateista ja lempeistä tuulista. Tsemppiä, Rufus!
   – Pipsu –

 4. Ai kun ihania tassuja ja Tirren on ihan huiput ♥
  Tsemppiä operaatioon, siinä on sitten hyvä toipuilla kisujen hoivassa 🙂

  • Oiiiiii, tuopa olisikin ollut hyvä juttu emännän nukutuksesta heräävälle aivotoiminnalle, että olisi keksinyt jonkun kivan tuliaisen sairaalamiljööstä. Olisi ollut aktivoivampaa kuin katsella tv:n kokkaussarjoja. Ei tainnut kotiintuomisena tulla kuin antibioottien lääkelaatikko. Mutta lohdutukseksi löydettiin taannoin hirmuisen hyvä omenalaatikko, tukevaa tekoa!
   – Emäntä –

 5. Miiru, sun tuijotus on intensiivinen ja HURRRmaava, joskin myös vähän pelottava. Yritäksä hypnotisoida ihmistä? Eikö se alistu sulle tarpeeks vikkelään? Oot kummiski paras, tiedä se!

  • Hei,
   otan osaa suruusi! Oli niin mukava seurata Elviksen kuulumisia ja niin komeakin oli kaikissa kuvissaan. Ihana kissa, jätti varmasti paljon muistoja ja tassunjälkiä sydämeen.
   Sinua lämpöisesti ajatellen,
   – Pirjo, Pipsu ja Miiru –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s