Valloitukseni

– Olen tyytyväinen pitkään viikonloppuuni. Ensin matkasin tutkimaan aluksellani valtakuntani ääriä ja pidin kovan komennon. Tuollaiset tottumattomat kuljettajat tarvitsevat alituista ohjeistusta enkä nuoresta iästäni huolimatta totta vieköön ollut mikään vaatimaton piipittelijä, kaukana siitä, ääneni kaikui komeasti. En ymmärrä, miksi palvelijatar ja muu kissaseurueeni katsoi toisiaan jotenkin hymyillen; kuulemma semmosta se oli ollut heilläkin aluksi. Häh?

– Uuteen paikkaan päästyäni otin tilan haltuun. Jostakin syystä minun toivottiin nuuhkivan taas villasukkaa, mutta päättäväisesti jätin sen huomioimatta. Sen sijaan pinkaisin tutustumaan muun muassa:

 • jääkaappiin
 • kylmiöön
 • astianpesukoneeseen
 • pesukoneeseen
 • pyörätuoliin
 • portatiiviin
 • vessanpönttöihin
 • useisiin vaatekaappeihin
 • sähköhellaan
 • puuhellaan
 • saunaan
 • kellariin
 • kangaspuihin
 • ikkunalautoihin
 • kahvinkeittimeen

– Ihan kuin joku olisi henkäissyt nopeasti? Jostain syystä myöskin palvelijattareni hengitti usein tuolla lailla kiihtyneemmin, omituista käytöstä. Osoittautui, että vaikka olen valonnopeudella etenevä, olen myös erittäin näppärä, ketterä ja vikkelä elikäs _taitava_ kiipeilijä. Hurmasin kaikki kävijät viehkeydelläni, rajattomalla uteliaisuudellani ja itsevarmuudellani sekä suloisella kehräykselläni.

Aurinkoläikkä

Asetuin päiväunille tähän aurinkoläikkään.

– Se villasukka? Osoittautui, että minun olisi pitänyt oppikirjanmukaisesti tutustua  tämän alueen hallitsijattaren Tirren kanssa. En jaksanut jahkailla, niin livahdin ovesta ja menin nuuhkuttamaan Tirren nenää. Kai se hieman mietti, kuka tuossa käpäisi, mutta kyllä hallitsijatar hallitsijattaren tuntee. Kunnioituksesta toisiimme pidämme kuitenkin hieman etäisyyttä ja palvelijattareni mukaan se on hyvä versio näin ensivisiitillä.

Tirre

Joku uusi? Huoh. Antaa vipeltää. Nämä mannut ovat minun, mahtuu tänne silti muitakin juoksemaan.

– Palvelijatar sanoi, että kohta lähdetään taas ajamaan takaisin sinne omaan kotiin. Minulle on kopassa oma matkavessa, noilla isoillapa ei olekaan. Olen kissaseurueeni kanssa muuten samaa mieltä, että tämä kissanpetikoko on sopiva. Ai niin, näettekö, tuossa kuvassa Kreivittärellä ja Johtajalla on  v-a-l-j-a-a-t. Minullekin laitettiin tuommoiset vaaleanpunaiset, jolloin sain täydellisen _hepulin_. Yksikään jalkani ei _voinut_ toimia, koska ne inhottavat hihnat puristivat. Aaaaaaggghhh! Olen nyt vapautettu tuosta korsetti-ikeestä, kuulemma pikkuhiljaa totutellaan, EI.

Hyvässä seurassa

Jokaiselle oma alue, tää toimii meillä. Ai se emäntä kans tähän?? Eeeeiii kai? Mihin se mahtuis?

Nyt me lähdetään matkaan, moikka!
-Teye –

Ps. Me annetaan ton väkkärän nyt hetki touhuta ja kertoa, lisätään sen nimikin kohta tuonne ylös. Se on ihan jees pentu, kunnioittaa vanhempiaan. Sillä on kyllä hyviä ruokia, me syödään sen raksut ja märkäruoka. Tai ei kaikkea, jätetään vähän sillekin. Tää yhteiselo saattaa ihan  toimia, arvellaan. Me palataan kyllä kohtapuoliin taas ääneen.
– Pipsu ja Miiru –

Mainokset

12 kommenttia artikkeliin ”Valloitukseni

 1. Onpas pitänyt kiirettä! Osa tutustumiskohteista kyllä vaikuttaa hieman vaaralliselta. Varovasti, varovasti! Kuninkaallisten pitää noudattaa varovaisuutta! Friede muuten, voisitko harkita varovaisuuden noudattamista? Vaikka ihan esimerkiksi nuoremmillesi? ~Henna

  Älä ihminen höpötä, minä olen mitä varovaisin kissa! Mutta sitä piti sanoa, että teidän sänky on aika sopiva. Ihminen voi sovittaa itsensä tuohon kulmaan, joka on kuvassa Pipsun yläpuolella. Tai sitten nukkua sohvalla. ~Friede

 2. Voi mikä kaunotar oletkaan!
  -ihminen

  Ai kiduttimet on sullekin puettu päälle! Kannattaa kokeilla heittää ihan jäykäks ja kaatua lattialle jos vielä kiduttimia asentavat, ei tiiä jos vaikka luovuttaisivat. Mun ihminen ei oo kyllä luovuttanu, mutta ei sitä koskaan tiiä…
  -Pena

  • Joo, taistellaan! En haluu niitä. Mun jalat ei suostuneet kävelemään suoraan, kun oli ne kiristävät jutut päällä. Menin ihan ympyrää ja noi _nauroi_. En haluu käyttää tommoisia, hyiiii.
   – Teye –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s