Valmisteluja

No. Emäntä tuli kotiin alkuviikosta. Saatiin tuliaisiksi kuulemma uudet ruokakupit, sunnuntaikäyttöön. Vilaustakaan ei olla vielä niistä nähty, joudutaan odottamaan testiajoa. Mutta olihan sillä kaikkea muuta nuuskittavaa ja tuli myös paljon silitystä ja hellittelyä.

Paljon tekemistä 1

Teye: Ei nää mulle olleet, mut kiinnostavia joka tapauksessa. Nuuh nuuh, miten nää pussit saa auki?!

Taas kotona

Pipsu: Mua ei helposti osteta. Ehei yhdellä silityksellä vielä kameraan katsota. Olit kuitenkin yli viikon poissa.

No hei kamoon, laske ULOS. Mä pusutin sua aamulla, kyllä se riittää tervetulotoivotukseksi. Tässä odotellessa menee hyvät hiirisäät hukkaan.

Miiru: No hei kamoon, laske ULOS. Mä pusutin sua aamulla, kyllä se riittää tervetulotoivotukseksi. Tässä odotellessa menee hyvät hiirisäät hukkaan.

Taas kotona 3

Tirre: Voitteko te kohta lähteä omaan kotiinne? Jos osoitan tätä ovea sulle, niin tiedät suunnan? Tarviisin vähän taas omaa rauhaa.

Teye: Mun raksulakko puri sen verran, että saan pienen mitallisen omia raksujani päivittäin. Kuivana!  En  suostunut syömään ainuttakaan  märkää raksua, olipa neste mikä tahansa, yöööök, pahaa. Henna pohtikin tuolla aiemmin kommenteissa, onko siitä raksujen laittamisesta nesteeseen terveydellistä haittaa ja emäntä otti sitten asian puheeksi, kun kävi hakemassa eläinlääkäriltä matolääkkeitä (mitä ne ovatkin, en tiedä). Siellä sanottiin, että jos raksut antaa kissalle aika pian nesteen lisäämisen jälkeen, ongelmaa ei ole. Ilmeisesti on ollut sellaista epäilyä, että jos on laittanut esim. edellisenä iltana avonaiseen astiaan raksut likoamaan aamua varten, siihen voisi muodostua bakteerikantaa. Mun kanssa tämä raksuasia on helppo, koska tosiaan en suostu mitään märkää velliä syömään. EI. Ai niin, ja mulle käy tällä hetkellä vain yksi raksumerkki. Mua ei pysty huijaamaan millään sekoituksilla, joilla muka opeteltaisiin uutta syömistä. Omaa kitteniä tai ei mitään.

Viaton ilme

Teye: Miten voisit kieltää minulta herkkuraksuni? [Tai yleensä mitään?]

Teye: Kun Pipsu ja Miiru on päivät ulkona, mun on pitänyt tehdä hirmuisesti näitä kotitöitä. Tirren emäntä tulee pitkälle viikonlopulle ja olen valmistellut sitä vierailua. Tosi paljon hommaa!

Paljon tekemistä 0

Valvoin karjalanpaistin tekoa. Saatoin pyytää pieniä maistiaisia lihoista. Ihan tarkkailusyistä.

Paljon tekemistä

Pidä laatikot järjestyksessä. Täältä otetaan kakkutaikinakulho, siitä oikealta.

Paljon tekemistä 3

Heiiiii, täytitkö astianpesukoneen kunnolla? Lasit ja kahvikupit sinne ylös, mun lautaset siihen alas ja sitten sun lautaset voit tiskata vaikka käsin.

Paljon tekemistä 4

Tätä piti kurittaa kovasti. Liikkui ensin vähän ponnettomasti ja päämäärättömästi.

Paljon tekemistä 2

Zuppappaa, zuppappaa, vaihdetaan lakanat, trallallaa…

Paljon tekemistä 5

No juu, pidetään kahvitauko. Vain kaksi kupillista sulle. Meet sitten tekemään ulkotöitä, kukkapenkit pitää siistiä talvikuntoon. Katson sua tästä ikkunasta, että tulee hyvä.

Juhlia odotellessa!

– Pipsu, Miiru,Tirre ja Teye –

Mainokset

20 kommenttia artikkeliin ”Valmisteluja

  • Tää onkin ollut nyt harvinaisen paljon menossa. Onneksi osataan juoksuttaa myös niitä hoitopaikkojen palveluskuntia. Ollaan söpöjä, miu´utaan ja sitten alkaakin tapahtua <3.
   – Pipsu, Miiru ja Teye –

  • Voisin ottaa kyllä Mestarilta lisätunteja, ihan aloittelija tässä vielä ollaan. Mutta tarkasti teidän blogia on seurattu, tunnustetaan :-D. Koetan kovasti tätä palveluskuntaa hyppyyttää, mutta lisäoppi ei ole ollenkaan pahitteeksi.
   – Teye –

 1. Ootpa, Teye, tooooosi ahkera- toivottavasti emäntä auttoi sua edes pikkuisen. Terv. VV P.s. Meidän äiti on ihan hulluna suhun, ollaan ihan pikkuisen huolestuneita, että kait se kuiteski rakastaa meitä kaikkein eniten. Mut kyl se sanoo, että rakastaa❤️

  • Mulla oli kyllä paaaaljon töitä. Mutta se Tirren isäntä oli kans hyvä apupoika, komensin hakemaan puita ja lämmittämään uunia, tykkään puu-uunin lämmöstä.
   Mun emäntä lohdutti, että se on onneksi kissojen palveluskuntien ominaispiirre, että ne kyllä rakastaa niitä omiaan ihan hirmu paljon ja ensteks, vaikka ihailee muittenkin kissoja. Mut kissathan on kyllä kaikista kauneimpia, niin voi niitä sit ihaillakin.
   Teidän äiskälle terkkuja ❤ multa ja meiltä kaikilta!
   – Teye –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s