Joulutervehdys

Meidän vuotemme  on ollut monenvärinen. On ilon kultapirskeitä, arjen vihreää, huolenharmaata, surun syvää tummaa, lämmintä rakkauden punaista.

Meidän jouluumme limittyy tänä vuonna ilo ja kaipaus, läsnäolo ja suru, elämä ja kuolema. Olemme  kiitollisia tästä eletystä ajasta, kaikista vuoden tapahtumista.

Kiitos,  kun olette kulkeneet kanssamme.  Olemme niin iloisia kaikista lukijoista ja jokaisesta kommentista. Emoemoinen pyytää anteeksi, että omalta puolelta on ollut niin hiljaista kommentoinnissa ja postauksissa, syksyn tapahtumat veivät ajan ja voimat. Mutta uusi vuosi tulollaan, uudet mahdollisuudet!

Toivotamme oikein suloista joulunaikaa Sinulle ja läheisillesi, paljon rakkaudellista, sopuisaa kehräystä niin ihmisten kuin samettitassujenkin kesken!

Emoemoinen, Pipsu, Miiru, Teye ja Tirre

PS. Ja saatiin me otettua niitä joulukuviakin ❤

Joulu 2015 Tirre

Tirre, Lady of the House

Joulu 2015 Miiru

Musta Miiru, aina herrasmies

Joulu 2015 Pipsu

Pipsu Pippuri, emäntää kaipaava kreivitär

Joulu 2015 Teye

Teye Teijukka Teijulainen, pikku sähikäinen

 

 

Mainokset

22 kommenttia artikkeliin ”Joulutervehdys

 1. Kaikkiin viime päivien kadonneisiin kommentteihin (olen yrittänyt ainakin viidesti kommentoida): Olette ihania sekä kissat että emäntä! Tunnelmallista joulua lähemmäksi ja kauemmaksi!

  • Lämmin kiitos ja samoin rauhaisaa joulunaikaa ja alkavaa uutta vuotta! Emänyä on syyllinen kadonneisiin kommentteihin, kun ei ensin ollut netti yhteyksiä eikä sähköä. nyt pitäisi taas pelittää :-).

  • Kiitos! Me ollaan oltu paljon ulkosalla, kun on ollut niin läpimät ilmat jouluun saakka. Käydään naapurin vanhassa navetassa nokosilla. Sähikäinen saa tanssia yksin sisällä, se tykkää juosta ympäriinsä ja sit hypätä kiipeikypuuhun.
   – Pipsu ja Miiru –

  • Kiitos paljon! 🙂 Löytyi kuin löytyikin poseeraushalukkuutta (paitsi Pipsulla, joka aavisti emännän lähtevän hetkeksi pois; Pipsu, semmoinen pieni kultamuru).

   Hyvää joulunaikaa ja alkavaa uutta vuotta!
   – Me kaikki –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s