Ostaako vai ei?

Emoemoinen oli hankalan tilanteen edessä Lemmikkimessuilla. Ihana, lampaanvillainen Kivikis oli messutarjouksessa. Emoinen kävi hypistelemässä pesiä useampaan kertaan ja mietti, ostaako vai ei.

Tunnetustihan kissat eivät ensisijaisesti halua käyttää valmiita ostettuja pesiä ja nukkumapaikkoja. Tässäkin huushollissa niitä on jo jokunen ja todennäköisesti Miiru on ainoa, joka niissä kohteliaisuuttaan on nukunut.

Emoemoinen jatkoi hypistelyään. Jospa kuitenkin yhden ostaisi? Vai pitäisikö riehaantua ja ostaa kaikille oma? No eeeeiii ainakaan kaikille, ei ne tykkää, ajatteli emoinen ja silitti pesän lämmintä päällystä.

Näyttelyn loppuhetkillä tehtiin lopulta kaupat yhdestä pesästä. Ja voinhan minä lämmittää jalkojani siinä, jos yksikään kissa ei suostu tähän, lohdutti emoemoinen jo valmiiksi itseään.

Ja sitten päästiin kotiin.

Kivikis 1

Eiks tää kuuluis mulle, kun mun takia oltiin näyttelyissäkin?

IMG_1066

Tää on just niin hyvä mulle, tänks!

Kivikis2

Tää on MUN. Hankkikaa omat ja antakaa mun ottaa rauhassa nokoset.

Ja niinpä emoemoinen jatkaa hankalan tilanteen edessä oloa. Jos ostaa muillekin, lakkaako pesä kiinnostamasta ketään?  Ja jos ei osta, synnyttääkö yksi mieluinen nukkumapaikka liikaa tappelua kolmen kesken? Huoh.

Neuvoista kiitollisena,
Emoemoinen

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Ostaako vai ei?

  • Joo, oon miettinyt tätätkin Olokolo-vaihtoehtoa. Täällä on tilanne se, että kerrankin isot kissat tykkävät molemmat pesästä ja Sähikäinen tulee ärsyttelemään tassulla kumpaakin pois, koska haluaa itse mennä pesään. Ja sitten ison kissan pinna menee… Oon miettinyt, jos ois kaksi, riittäiskö se?
   – Emoinen –

 1. Voi miten ihana, mekin haluttaisiin tommosen, täytyypä tipsata mamille että ostaa, meille molemmille ! 😀
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja kohta on uusvuos 😉

 2. Kas siinä pulma 😀
  Mutta näyttää se ainakin tuo kelpaavan. Ehkä katsot vielä jonkin aikaa, ja ostat sitten toisen, jos alkaa tulla ruuhkaa?

 3. Itsellänikin oli harkinnassa ostaa tuollainen kissoille jossain vaiheessa, vaan toistaiseksi unikolo on unohduksissa juurikin sen vuoksi, kun ei kissojen aivoituksista ja mieltymyksistä voi tietää.. Hyvin näyttäisi teillä kelpaavan! 🙂 Enempi olokoloja kuulostaa paremmalta, mutta onko se sitä sitten kuitenkaan 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s