Uuden laatikon toivossa

– Tämä laatikkokuva on viime vuodelta, koska yhtään uutta laatikkoa ei vielä tänä vuonna ole näkynyt. Tämä on vakavan närkästyksen paikka. Kissoille tulee säännöllisesti huolehtia tuoretta nuuhkuteltavaa ja lepäilytarvikkeita  – tämähän on ihan perussäännöstöä kissatalouksissa!  Miten meillä voi olla tällaista leväperäisyyttä?
– Emoinen, soitapas kotiin, niin keskustellaan.

Laatikon toivossa

– Sanoisin hampaaseen rapeahko, hieman löysät reunat, näkyvyys kuitenkin hyvä ja sijoittelu keskelle lattiaa oivaltavaa. Väri sointuu silmiini, mutta hännän jääminen ulkopuolelle alentaa pisteitä. 8 miinus.

Edunvalvontaterveisin,
Pipsu

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Uuden laatikon toivossa

 1. Mutta laatikko kuitenkin! Hyvä että saitte! Nyt vain pitäisi uusi saada sitten, kissalla on oikeus uusiin laatikoihin säännöllisin välein. Nih!

  • Laatikot ovat olleet hyvin niukasti saatavilla nyt alkuvuonna, kovasti paheksumme, jopa Sähikäinen, vaikka se nyt ei paljoa näistä vielä ymmärrä. Vasta helmikuussa saatiin ihan uusia, niin että kyllä tämä kevätkausi pitää tiukkana olla, että saadaan lisää tuoretta tavaraa.
   – Pipsu –

  • Tarkkana pitää kissan olla, mimmoista laatua emännät ja isännät koettaa tarjoilla. Tässä oli semmonenkin tapaus, että laatikon pohja petti ja siitä tuli vinoseinäinen tunneli. Sähikäinen (kokemattomuuttaan) ilahtui ja säntäili siinä edestakaisin, mutta me ei enää Miirun kanssa menty sitä laatikkoa lähellekään.
   – Pipsu, Tarkkasilmä –

 2. Sama ongelma eli laatikonpuute täälläkin! Tai eihän teillä enää oo, mutta tajusitte… Me kuulemma revitään vaan laatikot, siksi ei saada tarpeeksi usein. Kai niillä jotain pitää tehä? Repiminen on kivaa!

  • Emäntä voi täällä valita, istunko tietokoneen näppiksen päällä vai laatikossa. Yllättävän nopeasti muuten tämä (sen liinavaatekaappikeissin kanssa) on antanut vaatimuksilleni suurta uskottavuutta.
   – Pipsu, jo aika tyytyväinen laatikkotilanteeseen –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s