Ilon hetkiä

Nukkupaikkani

Pipsu: Oi onnea, pääsin tähän ylätasolle nukkumaan. Tämä on lomailutalon paras paikka!

Uusi sato 1

Pipsu: Hyvä, emoemoinen, hyvä! Tällä lailla kissoille tuodaan laatikoita kotiolohuoneeseen. Minkäs näistä nyt ensin ottaisin koeajoon?

Uusi sato 2

Pipsu: Aika hyvä pepputuntuma; hännälle tilaa; siivekkeet estävät vähän näkyvyyttä; pahvilaatu on kuitenkin maukasta,mutta samalla kestävää; vähän yksitoikkoisen värinen, mutta  siksi minä näyn tässä taustassa paremmin. 8 puoli.

Onnellisena,
Pipsu

(Kuvat helmikuulta 2016)

Mainokset

10 kommenttia artikkeliin ”Ilon hetkiä

 1. Toisaalta niissä siivekkeissä on se hyvä puoli, että suojaavat lepäävää kissaa. Puolensa ja puolensa! Mutta vähänkö mahtavaa, että olette saaneet kaksi pahvilaatikkoa! Kaksi! Hyvä teidän Emoinen!

 2. Ylätasoilla on aina kiva nukkua! Ja toooosi kivat laatikot, meillä ei oo nyt ku vaan yks laatikko olkkarissa ja senkin ihminen uhkaa hävittää kun Punkku leikkii siinä öisin hieman äänekkäästi.

  • Oijoi, hävitysuhka! Nyt uudistan kyllä kannustukseni kaivaa liinavaatekaapista tavarat lattialle (yöaikaan?), eiköhän se emännän mieli muutu ja laatikko alkaa tuntua oikein kivalta sijoitukselta. Laatikko-oikeus=perusoikeus.
   – Pipsu, kissa-aktiivi –

 3. Sulla on hyvä laatikko! Mulla on nyt semmonen vähän tyhmä, kirpparilta tullut banaaniloota. Liian paksu purtavaksi! Mutta jännä disain. Mähän olen näitä disainhemmoja, kiinnostunut kaikesta muotoilusta. Omista ja toisten. Postaus tästä varmaan seuraa kohta!

  • Kyllä, banaanilaatikko on hankala nakerreltava, pahaa, phtyi. Hyvää siinä on (meidän kaupan malleissa) pyöreät sivulaitojen reiät sekä kantokahvojen soikeat aukot, mutta ei niistäkään jaksa määräänsä kauempaa innostua, jos hampaisiin sattuu.
   – Pipsu –

 4. Postityttö kantoi meille vähän aikaa sitte iiiison laatikon, mutta se hävisi saman tien! Nyt ei oo yhtään laatikkoa 😦 Mami valitti, että sitä silppua on lattioilla vartissa enemmän kuin hiekkaa koko päivänä, niin nyt on laatikotonta aikaa toistaiseksi, plääh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s