Pääsiäislaatikko

Miiru: Emoinen sai kiirastorstaina silmän asentohoidon päätökseen. Samana iltana me tultiin takaisin kotiin. Emoinen  pussaili ja silitti meitä, otti syliinkin vaikka ei ollut ihan varma, vieläkö se nostelukielto on voimassa. Me Pipsun kanssa kumpikin painetaan kuutisen kiloa, Sähikäinen vaivaiset puolet. Oli kuulemma ollut ikävä meitä. Krhm, minä en mitään tunnusta, mutta pussasin Emoemoista kyllä innokkaasti takaisin.

Teye: Ja sitten me nukuttiin taas kaikki Emoisen kanssa koko yö. Vahdittiin, ettei karkaa.

Pipsu: Vaikka hoidossa oli kyllä ihanaa! Emoinen antoi hoitopaikkaan mukaan ”terveellistä ruokaa”, mutta me tehtiin syömälakko. Katsottiin meidän hoitajaa vilpittömästi silmät hämmästyksestä pyöreinä ja vakuutettiin, ettei voida koskea tuommoiseen. Ja niin sitten saatiin annospussiruokaa, oi juhlaa. Varaemo ja Emoinen pohtivat, että me varmaan huijattiin Varaemoa ja kiedottiin se käpäliemme ympäri. Tjah, kukapa tietää. Me emme kommentoi.

Miiru: Tämä pääsiäislaatikkoasia alkoi niin, että  Emoista käytettiin lankalauantaina kaupassa. Emoinen saa nyt elää rauhallisesti ”tavallista elämää”, mutta ei kantaa eikä nostella mitään raskasta, joten kauppakassinkantaja (ja autokuski, koska autolla ajokin on toistaiseksi kielletty) on arvokas apu.Siinä kaupassa tepastellessaan Emoinen näki laatikkokasan ja pyysi saada yhden laatikon kotiinviemisiksi meille.

Pääsiäislaatikko 1

Miiru: Tämä on aika pieni.

Teye: Silmäklinikan ohje oli, että saisi elää niin normaalisti kuin voi paitsi ne rajoitukset. Siksi Emoinen ajatteli ilahduttaa itseään askartelemalla jotakin meille. Tottumattomalle yhdellä silmällä toimiminen on kuitenkin hankalaa. Käsi ei osu ihan siihen mihin oli aikomus, etäisyyksien arvioiminen on hankalaa ja kaikkea tarkkaa työtä ei vain pysty vielä tekemään. Silmässä oleva hoitava kaasupallo poistuu 5-6 viikon kuluessa ja näkökenttä suurenee sitä mukaa. Siihen asti mennään sillä näkökyvyllä, mikä on mahdollista. Anyway, höyheniä ja tipusia löytyi, sitten toimeen. Minä autoin.

Pääsiäislaatikko 2

Teye: Tämän kiinnitys oli heiveröistä, lisää teippiä.

Pääsiäislaatikko 3

Kissojen pääsiäislaatikko vuosimallia 2016.

Emoinen: Laatikoihin näyttää pätevän sama kuin valmiisiin kissanpeteihin eli ihmisen muokkaama ei enää kiinnosta. Yksikään ei askarteluhetken jälkeen enää innostunut laatikosta.

Pipsu: Höpsis! Kävinpäs kerran.

Pääsiäislaatikko 4

Pipsu: Ihan kiva paitsi taas jää häntä ulkopuolelle. Kauniista ajatuksesta kuitenkin 8.

Aurinkoista pääsiäistä kaikille!

– Pipsu, Teye, Miiru ja Emoinen –

EDIT:

Miiru: Ja toinen höpsis laatikon käyttämättömyyteen. Minä tänään klo 14.50, olkaa hyvä!

Pääsiäislaatikko5

Miiru: Ettenkö arvostaisi Emoisen askarteluintoa?! Tässä olen. Ja napsaisin pois häiritsemästä myös kaksi pikkkutipua.

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Pääsiäislaatikko

  • Minä pusutan Emoista aina joka päivä, niin se tietää olevansa tosi tärkeä täällä kotosalla. Pusutan ekaks aamulla ja sitten aina ruoka-aikaan. Ja kyllä välillä muutenkin, jos tulee semmoinen fiilis. En oo turhaan meidän Pusukissa <3!
   – Miiru –

   Emoinen kiittää posteista, pääsi vasta nyt lukemaan ja vastaamaan :-).

 1. No jo on hieno pääsiäislaatikko! Meil ei oo mitään tollasta hauskaa. Kivaa, että ootte päässy emoisen luokse takaisin. Ihminen lähettää toipumistoivotuksia.

 2. Nyt toipuminen etenee varmaan hyvin kun te oletta taas hoitamassa.
  Hieno pääsiäislaatikko! Jospa se emoinen ei vain ole nähnyt kipeällä silmällä kun te olette olleet siinä laatikossa?

 3. Hieno loota! Ja ihan erikseen pyysi laatikon teille? Kyllä ei sellaista tapahdu joka taloudessa.

  Kyllä koti on koti ja oma ihminen on oma ihminen, vaikka olisi miten hyvä hoitopaikka. Onneksi olette taas kaikki kotona ❤️

 4. Ihanaa, kun olette taas kaikki yhdessä ♥. Nyt vaan kärsivällisyyttä emoiselle, sekä teille kissoillekin. Ja tietenkin hyvää toipumista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s