Lahjakataja

Lahjakataja

Tässä on meidän katraan lahja luonnolle näin keväisin. Viikon verran tätä koristetta tänä  vuonna riitti. Aina iltaisin laitettiin karvakasat pihakatajaan ja aamulla ne olivat poissa. Tsirp tsirp!

Nenä ruudussa pesänrakentajia seurattiin.

– Pipsu, Miiru, Teye ja Emoinen –

Lauantai-illan lisäys: Kun Emoinen sai nyt vihdoin luvan silmiensä puoleen istua kunnon löylyssä, viipyillä ja vastoa sielunsa Saunavastakyllyydestä, olen liittynyt seuraan.

Jostakin syystä minua hätistellään pois saunasta, mutta koska olen tooooooosi nopea, ehdin aina ekana ylälauteelle. Siinä sitten  jostain syystä jankataan, ettei tämä olisi niin hyvä idea kissalle  ja voisinko odottaa pukuhuoneessa? En ymmärrä. Rrrrrrakastan, paitsi Miirua ❤ , myös saunomista. -Teye –

5 kommenttia artikkeliin ”Lahjakataja

  1. Sauna on hyvä paikka, mutta ei meitäkään sinne ikinä päästetä silloin kun ihmiset on siellä. Kun kuulemma voitaisiin säikähtää ”löylynheittoa” ja satuttaa itsemme. Sitten vasta on meidän vuoro, kun ihmiset on saunoneet.

    Mainiosti koristeltu tuo teidän kuusi! Tipusilla on ollut joulu näin keväällä!

      • Sauna on kyllä hieno keksintö! Munkin emoinen hätäilee sen ”löylynheiton” kanssa, et jos pelästyksissäni vaikka juoksisin kiukaalle. No en kai. Mut meillä on kans tiukka sääntö, et saunaan pääsen vasta jälkilöylyihin. Hah, onneks oon niin nopee, että livahdan joskus jo lämmitysvaiheessa lauteille…
        – Teye –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s