Miiru

Musta Miiru, johtaja, syntyi siihen samaiseen navetanvintin selviytyjäpentueeseen kuin Pipsu ja Nöpö. Pahaksi onneksi pentu oli nokkela ja vikkelä, joten se kiinnitti isäntäparin huomion ja pentu napattiin aivan liian nuorena taloon sisälle kasvamaan. Miiru ei siis sosiaalistunut kissoihin, mutta ei  sitten valitettavasti ihmisiinkään. Pentu oli minulle elokuun lopussa 2012 tullessaan vain arka ja alistunut.

Paljon on edetty alun esilläolon totaalikieltäytymisestä (kaksi viikkoa kaapin alla). Edelleen Miiru pelkää outoja ihmisiä, mutta kuka on nyt johtajan luottamuksen saavuttanut, sitä pusketaan ja sille kehrätään. Eikä innokkaampaa sylikissaa voisi olla. Pusuja annetaan ja otetaan. Miiru on loppujen lopuksi huonosta alusta huolimatta todellakin tiennäyttäjä, sisko katsoo veljestä mallia ja uskaltautuu sitten mukaan.

Päinvastoin kuin lörpöttelevä sisarensa Pipsu, johtaja Miiru ilmaisee mielipiteensä ääneen vain tarvittaessa. Siksi rauhallisella miaulla on todellinen voima – henkilökunta hypähtää heti palvelemaan johtajaa.

Miiru on kotikissa, sirutettu, leikattu kolli, arvioitu syntymäaika 7.5.2012. Ja komea kuin mikä <3!

Johtaja

Johtaja

 

2 kommenttia artikkeliin ”Miiru

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s