Haloo, haloo, kuuluuko?

-Pipsu.
– Mitäs pieni murunen, mitä kuuluu?
-Ollaan Miirun kanssa paljon ulkona. Meitä ei pelota yhtään, vaikka sataa tai tuulee, mennään vaan, nuuhkutellaan ja vaanitaan.
– Otteko syöneet hyvin?
-… mutku nameja sais olla enemmän.
– Eikun pitää syödä oikeeta ruokaa! Ei saa vaan karkkeja pyytää. Tirrekin syö oikeeta ruokaa.
– Koska sä tuut takas?
– Ootte n yt hetken aikaa siellä hoidossa, tuon sit jotain kivaa tuliaiseks.
– Tuo kana?
– No enkä tuo, mut jotain muuta kivaa. Puspus, pyydä Miiru puhelimeen.
**********
– Miiru.
– Ni mitäs ihana musukka, miten menee?
– Ihan kivaa, meillä on hieno ruohokuppikin. Miks et oo meiän kanssa nyt?
– Mulla on tää vuosittainen työreissu, tuun sit hakeen teidät.
– Sä oot ihan hunsvotti, et oo  vastannut blogin kommentteihin taikka käynyt muiden blogeissa kommentoimassa. Ne luulee pian, et me ollaan jossain poissa.
– Niin, oon pahoillani. Tässä menee nyt hetki,  mutta oon niin paljon kuulolla kun nettiyhteydet sallii. Ja sit kerron Kissaillaan-blogin paketista, sekin jäi tässä vauhdissa vielä odottamaan julkaisuaan. Mutta tulossa on!
– Tuo sit joku kana meille.
– No enkä tuo. Mistä te tuon nyt ootte keksineet?
– No mut jotain kivaa tuo.
– Joo, te ootte mulle tosi rakkaat. Sanokaa terveiset Tirrelle. Tirren emäntäkin pääsee pian kotihoitoon. Ja ootte nästisti sitten Tirren isännän kanssa, ette herätä liian aikaisin. Ja syötte, mitä tarjotaan.
– Joojoo. Pus!
– Puspus! Mun suloset mussukat ❤

14 kommenttia artikkeliin ”Haloo, haloo, kuuluuko?

  1. Kyllä nyt Pipsu ja Miiru ja Tirrekin ansaitsis kokonaiset kanat kun oot ne ihan hyljännyt ja lähtenyt jonnekkin työmatkalla. Ei me sit ymmärretä tota tommosta käytöstä palvelijoilta kun niiden elämän pitäs pyöriä meidän kissojen ympärillä!!!
    – Ruffe ja Coco

    Mitäsne kisut nyt oikeen täälä höpöttelee shh Ruffe ja Coco.. Hyvää työmatkaa älä ikävöi kisuja liikaa ja muista pikku tuliaiset 🙂

    • Emäntä on onneksi soitellut meille, kerrotaan vähän hiiruista ja nuuhkuista ja pusutellaan lopuksi. Mut Pipsulla oli seikkailu…, en oikein tiijä, saako kertoo. Kysyn emännältä.
      – Miiru –

  2. Olkoonkin, että puhelu oli hyvähenkinen ja muutenkin piristävä, niin onhan tässä nyt sietämättömän ikävän pohjavire! Kissoistaan joutuu ihminen olemaan erossa.

    Mutta hyvä että kissoilla on hyvä hoitopaikka! Olkaahan kissoiksi itse kukin ❤ Ja muista ne tuliaiset!

  3. Kyllä niitä hunsvotteja (= palvelualtista henkilökuntaa) tulee aina ikävä, kun johonkin lähtevät. Nekin kuulemma keskenään juttelevat, että ”mitenköhän ne pojat pärjää” ja katselevat meidän kuvia. T. Sulo ja Robert

Jätä kommentti